Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

LG tilldelas mer än 30 innovationspriser på CES 2024

CES-mässan i Las Vegas börjar inte förrän i januari, men LG har redan vunnit ett antal utmärkelser. För vad?

Skrivet av / 2023-11-29 - 14:34
LG tilldelas mer än 30 innovationspriser på CES 2024

LG Electronics imponerade på många under årets CES-mässa med bland annat den trådlösa OLED M3. Och vi har redan fått korn på några av nyheterna inför CES 2024 nästa år!

Som vanligt är amerikanska CTA (Consumer Trade Association), som arrangerar CES, tidigt ute med att utse några av innovationerna för nästa år. Det har redan avslöjats att LG kommer att ta hem mer än 30 CES Innovations Awards för 2024. Både LG och CES håller dock de exakta produkterna för sig själva.

Läs också TIME: LG:s trådlösa OLED kan förändra våra liv LG:s toppmodell OLED M3 hedras av TIME Magazine.

LG vinner 33 CES 2024 ”Innovations Awards” priser

Av de 33 CES Innovation Awards som LG är planerade att ta emot på CES 2024, har 15 tilldelats olika LG-TV-apparater. Men av alla dessa är det bara en som har bekräftats officiellt, LG StanbyME Go ”portfölj-TV” som vi redan känner till.

De andra utmärkelserna inkluderar totalt 15 TV-priser, varav 12 är för OLED-TV-apparater. Vi skulle inte bli förvånade om detta gäller nästa generations OLED-modeller som C4 och G4. Detta blir det 12:e året i rad som företagets OLED-TV erhåller CES Innovation Awards.

CES Innovation Awards 2024. (Foto: CES/CTA)
Läs också Hisense höjer ribban med ny flaggskepps-TV Hörde vi 110 tum och 10 000 nit?

Det nämns också att några av innovationspriserna går till LG:s soundbars, samt bärbara högtalare i XBOOM-serien. LG:s senaste användargränssnitt för Smart TV, webOS 24, ska också finnas med på listan.

I övrigt har LG Home Appliance också tagit hem utmärkelser för LG Signature tvättmaskiner och torktumlare. Och från PC-avdelningen (LG Business Solutions) ska det bli utmärkelser för LG UltraGear Gaming Monitors, LG SMART Monitor, LG gram laptops och LG CLOi ServeBot.

Den kompletta listan med alla detaljer, modellnamn etc, är fortfarande konfidentiell, men kommer att tillkännages under den officiella öppningen av CES 2024 (CES Unveiled) den 7 januari. Ljud & Bild kommer naturligtvis att vara på plats.

Läs också Är det inte tvättdags snart? LG har skapat en vacker och avancerad tvättmaskin och torktumlare i ett med många smarta funktioner
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LG: Våra OLED-TV-apparater är de bästa för film

Lanserar TV med 10 års garanti

Marimekko-mönster på The Frame

Här är Philips TV-modeller 2024

Här är de bästa (och galnaste!) TV-apparaterna vi såg i Las Vegas

Bländande och knivskarp!

Så är Panasonics nya "Fire TV"

Möt nästa generations MiniLED-teknik från Sony.

Är den här teven tillräckligt stor?

Vi tar en titt på LG:s transparenta OLED-TV

Panasonic byter växel med nya OLED-modeller

LG:s nya TV är både trådlös och genomskinlig

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen