Search
Generic filters

Nu får den här Virtual Reality!

Google och Mattel går ihop för att modernisera den klassiska View-Master-leksaken.

Leksaksjätten Mattel har inlett ett samarbete med Google för att uppdatera View-Master, 3D-visaren som har gjort att barn kunnat titta på 3D-bilder. Nu ska den få både utökad verklighet (AR) och virtuell verklighet (VR).

Problem med bråkiga barn? Stoppa in dem i en helt annan värld! Eller så kan de uppleva digitala föremål som flyttas till den riktiga världen. Allt du behöver göra är att stoppa in smartmobilen i den nya versionen av leksaken,

viewmaster_ny
Lägg bara in mobilen i den moderniserade versionen av View-Master och förbered dig på att bli omsluten av en digital värld. Bilden föreställer en prototyp. 

Förutom att visa tredimensionella bilder har den nya View-Master-versionen fått 360-graders visning så att betraktningspunkten flyttar på sig när man rör på huvudet.

Den nya och moderniserade versionen av leksaken visades på årets Toy Fare, men vi vet inte när den släpps.

view-master.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.