TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Razer klipper kablarna helt

Razer Hammerhead True Wireless X är pyttesmå - men de kommer garanterat inte gå omärkt förbi.

forfatter
Publicerad 2021-06-12 - 09:33

Vi ser massor av trådlösa hörlurar. I stort sett dagligen. Men inga som de som Razer nu har introducerat.

Razer Hammerhead True Wireless X är true wireless-proppar med äkta spelkänsla. De är utformade att sticka ut från mängden med upplysta gröna LED-touchkontroller.

Propparna är Bluetooth-baserade, men med en latens på 60 ms bör de vara optimerade för spel på smartphones, surfplattor, bärbara datorer och konsoler. Elementen är 13 mm, vilket är stort i ett in-ear-sammanhang.

De bakgrundsbelysta LED-touchknapparna på varje öronpropp ger snabb åtkomst till de mest använda funktionerna såsom samtalskontroll, volymkontroll eller aktivering av spelläge.

Den nya Razer Audio-appen lanserades med Hammerhead True Wireless X och låter användaren finjustera ljudet, justera ljuseffekter och ljusstyrka och justera touch-gester. Batteriets livslängd är upp till 24 timmar och upp till 28 timmar om du väljer bort ljuset i propparna. Vi måste dock anta att detta inkluderar batteriets livslängd i laddningsfodralet.

Priset är 88,99 EUR (cirka 900 kronor)

Razer Hammerhead True Wireless X
(Bild: Razer)
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend