Nyhet

Razer klipper kablarna helt

Razer Hammerhead True Wireless X är pyttesmå - men de kommer garanterat inte gå omärkt förbi.
forfatter

Vi ser massor av trådlösa hörlurar. I stort sett dagligen. Men inga som de som Razer nu har introducerat.

Razer Hammerhead True Wireless X är true wireless-proppar med äkta spelkänsla. De är utformade att sticka ut från mängden med upplysta gröna LED-touchkontroller.

Propparna är Bluetooth-baserade, men med en latens på 60 ms bör de vara optimerade för spel på smartphones, surfplattor, bärbara datorer och konsoler. Elementen är 13 mm, vilket är stort i ett in-ear-sammanhang.

De bakgrundsbelysta LED-touchknapparna på varje öronpropp ger snabb åtkomst till de mest använda funktionerna såsom samtalskontroll, volymkontroll eller aktivering av spelläge.

Den nya Razer Audio-appen lanserades med Hammerhead True Wireless X och låter användaren finjustera ljudet, justera ljuseffekter och ljusstyrka och justera touch-gester. Batteriets livslängd är upp till 24 timmar och upp till 28 timmar om du väljer bort ljuset i propparna. Vi måste dock anta att detta inkluderar batteriets livslängd i laddningsfodralet.

Priset är 88,99 EUR (cirka 900 kronor)

Razer Hammerhead True Wireless X
(Bild: Razer)

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.