Search
Generic filters

Världens dyraste smarta armband

Guld och diamanter gör Christophe & Co:s överdådiga smartarmband till det dyraste vi har sett.

De flesta smarta armband kostar ett par hundralappar. I värsta fall ett par tusenlappar. Fast då ser de inte i närheten av lika läckra ut som Christophe & Co Armill.

Armbandet finns i tre versioner: Vortus, Orion och det mest påkostade, Apollo. De sägs ha en batteritid som räcker i uppemot ett år, tack vare små rotorer som laddar batterierna. Inte helt olikt de rotorer som sitter i mekaniska, självuppdragande armbandsur.

Christophe & Co har vänts sig till Italien och hyrt in det berömda designhuset Pininfarine som formgivare. De är bäst kända för sina ikoniska Ferrari-karosser, men som alla stora transportdesigner gör de andra saker också. Till exempel snabbtåg. Och så nu alltså smartarmband.

Christophe-Co-Armill-Virtus

Guld och ädelstenar höjer naturligtvis priset till oanade nivåer. Och så görs armbanden i få exemplar. Vitus är billigast med 75 000 dollar och ska byggas i 300 exemplar. Orion görs i 100 exemplar och kostar lite mer, 93 000 dollar. Listan toppas av Apollo som bara görs i 25 exemplar och som rånar dig på 149 000 dollar.

Ett tips till Alla hjärtans dag 14.e februari, kanske?

Christophe-Co-Armill-Orion

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.