Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Tävling: Vinn utmärkta hörselskydd

Vinn ett par Happy Ears öronproppar som dämpar utan att förstöra ljudet.

Av / 2013-05-14 - 10:00
Tävling: Vinn utmärkta hörselskydd

När jag flyger har jag ofta med mig antingen brusreducerande hörlurar eller helt enkelt öronproppar. Dels för att spara hörseln och för att inte bli uttröttad av motorljudet, dels för att kunna ta en tupplur om jag får lust.

Nu senast hade jag glömt båda och högg ett par billiga öronproppar på flygplatsen. Döm om min förvåning efter att ha testat dem. Inte nog med att de var bekväma, de satt på plats och dämpade riktigt bra. Men det mest förvånande var att det inte var några problem att höra meddelanden i högtalarna, trots att det mesta av motorbullret försvunnit. Jag kommer inte resa utan dem igen.

produktbild_happy_ears

Förutom vid flygturer kan jag mycket väl tänka mig att de är perfekta när man behöver sova bredvid någon som snarkar, på konserter eller när man helt enkelt behöver koncentrera sig i stökiga miljöer.

Och självklart ska ni få prova också. Gå in på vår Facebook-sida, ”gilla” den och skriv en kommentar på nyheten om Happy Ears där du berättar varför du behöver ett par bra öronproppar. Happy Ears skickar ett par öronproppar till de 5 som kommit med bästa motiveringen.

Happy Ears är en ny svensk öronpropp som är speciellt framtagen för personer som har höga krav på ljudupplevelsen och samtidigt vill skydda sin hörsel. De är utvecklade för den som vill sova gott, resa ostört samt njuta av musik på ett säkert sätt. Happy Ears är designade och producerade i Sverige. Öronpropparna är tillverkade av medicinskt godkända material och de är så väl CE-certifierade som allergitestade.

happyears_etui_blk

De finns i rosa, blått och grönt och kan enkelt sköljas av efter användning. Kostar 50 spänn och finns bland annat på Apoteket och Designtorget.

www.happyears.se

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

Ljud & Bild
Rulla till toppen