Tomtoms träningsklockor är här

Nu finns GPS-sportklockorna vi tipsat om att köpa i butik
forfatter

TomToms nya klockor ska vara ovanligt tunna och smidiga att ha på sig när man tränar och på den högupplösta skärmen kan man se distans, tid och hastighet även i direkt solsken. Man kan sätta upp mål, tävla mot sina egna rekord eller hålla en viss ansträngningsnivå. Klockorna kan kopplas till pulsmätare och är kompatibla med många träningssajter.

Multisport-modellen mäter även distans, tid och hastighet för cykling (fäste finns) och simning (vattentät till 50 meter). De funkar även inomhus på löpband.

Båda modellerna kan kopplas till träningssajter som Tomtom MySport, MapMyFitness, RunKeeper, TrainingPeaks och MyFitnessPal.

Kommer i butik nästa vecka.

Tomtom Runner kostar ca 1 500 kr occh Multi-sport ca 1 700 krExtern pulsmätare kostar 300 kr.

Annons

www.tomtom.com/sports

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Annons
Annons

Läs också