Search
Generic filters

Smartklockan som kan det mesta

Nya GT2e håller koll på 85 nya aktiviteter.

En del smartklockor har så många begränsningar att de bara kan användas för ett fåtal saker. Speciellt de som är inriktade på specifika sporter, till exempel golf eller segling. Sedan finns det de som bara passar för löpning – eller lätt joggning som vissa kanske föredrar.

Huaweis smartklockor har alltid haft flera olika sportlägen och har därför passat ett mycket bredare urval av aktiviteter. Men ingen av klockorna har varit lika fullpackad med funktioner och sportlägen som nya Huawei Watch GT2e.

Föregångaren GT2 kunde skryta med 15 olika sportlägen men GT2e är utrustad med funktioner för 85 nya olika sporter, idrotter och aktiviteter! Sammanlagt 100, alltså. Något för alla.

Alla de vanliga finns naturligtvis på plats. Som löpning, cykling, simning och mycket mer. Men GT2e har dessutom funktioner för de som tränar Tai Chi, skridskoåkning, hip-hop, parkour och mycket, mycket mer.

GT2e har samma 1,39-tums AMOLED-skärm som GT2 men det är bakom boetten som merparten av alla nyheter finns. Klockan har bland annat mätning av syreupptagningsförmågan, sömnövervakning och mätning av både anaeroba och aeroba övningar. Även accelerometer, GPS, gyroskop, barometer och optisk pulsmätning finns inbyggt.

Den nya klockan är 46 mm i diameter, precis som föregångaren, och stöder både iPhone- och Android-telefoner. Batteritiden anges vara 14 dagar. GT2e är vattentät ner till fem meters djup men är inte avsedd för dykning.

Huawei Watch GT2e kostar 2 000 kronor och finns i svart, mintgrönt, rött och silvervitt (Icy White).

PS. Du läser nu en öppen artikel. Om du vill få tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild,
så kan du läsa om våra prenumerationserbjudanden här .
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.