Nyheter

Snart är det helg och du hade helst bara slappat, men det är storstädning på gång. Tråkigt! Eller?
forfatter

Arbete, fritidsintressen, trötta barn och städning är långtifrån en idealisk kombination. Vardagen är fylld av tidsbrist samtidigt som dammråttorna växer sig stora som traktordäck och gammalt skräp och smuts tar över. Men oroa dig inte, nu lanserar iRobot den automatiska golvmoppen Braava Jet!

Efter fler än 15 miljoner sålda hushållsrobotar över hela världen jobbar iRobot stenhårt på att göra skillnad för sina kunders vardag. Med hjälp den nya robotgolvmoppen Braava Jet slipper du tvätta, moppa och göra rent golvet.

Braava-roboten tar hand om smuts och damm på svårtillgängliga ställen, till exempel under köksbordet och runt toaletten. Allt du behöver göra är att sätta på en Braava Jet-trasa så väljer roboten själv mellan golvtvätt, våtmoppning eller torrsopning.

Foto: iRobot
Foto: iRobot

Roboten är utrustad med en så kallad Precisions-jetsprej och ett vibrerande städhuvud som löser upp smuts och fläckar medan Braava jet-trasorna bryter ned och tar bort smuts. Den påstås kunna navigera runt på ett intelligent sätt på trånga ställen och garanterar en noggrann rengöring tack vare sitt effektiva städningsmönster och sin kompakta storlek.

Braava Jet kostar 2 500 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.