Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

One night stand till dina prylar

Ladda alla dina Apple-prylar på en gång – och använd Apple Watch som väckarklocka.

Av / 2016-09-27 - 15:14
One night stand till dina prylar

Det finns massor av prylar till Apple Watch där ute som utnyttjar klockans så kallade Night Stand Mode. Och den här är en av de smartaste.

A Night Stand kan fungera som hållare till både en Apple Watch och en iPhone (till och med iPhone 7 Plus). Hållaren finns i två modeller med kabelbaserad respektive trådlös laddning enligt Qi-standarden. I det senare fallet måste man köpa till ett skal med Qi-mottagare till telefonen.

Så här ser hållaren ut. Detta är den trådlösa versionen som kostar 500 kronor för de första 50 exemplaren. Foto: A Night Stand
Så här ser hållaren ut. Detta är den trådlösa versionen som kostar 500 kronor för de första 50 exemplaren. Foto: A Night Stand

A Night Stand är ett projekt på Kickstarter och de första kunderna får köpa hållaren för ungefär 350 kronor. Som vanligt finns det flera olika priser och paket att välja mellan.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

Rulla till toppen