Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nya Philips Hue-produkter

Bland nyheterna finns en ny serie taklampor, en uppdaterad Philips Hue Lightstrip och en ny uppdaterad Philips Hue Bloom.

Av / 2020-06-17 - 07:54
Nya Philips Hue-produkter

Signify är klara med årets sommarkollektion Philips Hue-produkter, som alla redan finns i butik.

Bästa priser

Philips Hue Lightstrip Plus har alltid kunnat förlängas eller avkortas efter behov, men med den uppdaterade Hue Lightstrip går det att återanvända de avklippta bitarna – eller koppla ihop två Lightstrips. Dessutom är den uppdaterade Lightstrip numera Bluetooth-kompatibel, vilket gör det enklare för användare att installera den, även för de som är helt nya Hue-användare och inte har någon Bridge.

Philips Hue Lightstrip Plus (Foto: Signify)

Philips Hue Lightstrip Plus kostar 900 kronor för ett 2-meters startpaket och 280 kronor för en 1-meters förlängning.

Nya Philips Hue White A21-glödlampan har ett lumenvärde på 1600 lm (motsvarande en traditionell 100-watts glödlampa). Den nya lampan är något större än en vanlig Philips Hue-glödlampa och kan användas överallt där man behöver starkare ljus.

Philips Hue White A21 (Foto: Signify)

Philips Hue A21 kostar 280 kronor.

Nya Philips Hue Centris är en unik och innovativ serie White and Color Ambience LED-takspottar som är gjorda för att ge ett starkt ljus. Ljuset är diffust och varje spott kan ställas in och styras individuellt samt vridas 350 grader.

Philips Hue Centris (Foto: Signify)

Philips Hue Centris finns i vitt och svart, i fyra storlekar som kostar mellan 3000 och 5 000 kronor.

Den ikoniska bordslampan Philips Hue Bloom har också uppgraderats med djupare färger och en förbättring av det vita ljuset som har förstärkts till 500 lm. Nu har Bloom samma egenskaper som resten av Hue-serien – färgtemperaturen kan ställas in från varmvitt (2000K) till kallt dagsljus (6500K). Den uppdaterade versionen är dessutom Bluetooth-kompatibel, vilket gör den till plug-and-play och är en perfekt start för de som vill prova på Philips Hue. Bloom kan också dimmas (minsta nivån är under 1 %) så att den kan användas som en nattlampa. Den finns i svart och vitt och kostar 900 kronor

Philips Hue Bloom (Foto: Signify)

För att underlätta intelligent belysning introducerar Signify också Bluetooth-kompatibla Philips Hue Ambiance-inomhuslampor. I sortimentet finns spottar, vägg- och tak-, pendel- och bordslampor samt LED-paneler.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen