Search
Generic filters

Nya hjälpmedel för golfare

Garmin hjälper pryltokiga golfare förbättra sitt spel

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Först ut är Approach 10 som är Garmins minsta golf-GPS. Den är laddad med 40 000 golfbanor och visar hur långt det är till green och hinder på banan. Den fästes lätt i bältet eller på golfbagen och innehåller även ett digitalt scorecard. Informationen kan överföras till Garmin Connect eller mobilappen. Batteritiden är 15 timmar och den är vattentät enligt IPX7.

Approach 10 kommer i februari för ca 1 600 kronor.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Vill man ha mer funktionalitet finns Approach S20, en golfklocka med grafiskt gränssnitt. Även den har alla banor förinstallerade, men har också daglig aktivitetsspårning, smartaviseringar och automatisk banuppdatering. Utslagsplats och distans registreras automatiskt och kan analyseras i mobilappen efter varje runda. Klockan är även kompatibel med sensorn nedan.

Approach S20 kommer i februari för ca 2 500 kronor.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Vill man verkligen få koll på sin sving kan man skaffa TruSwing, en sensor man monterar på klubban. Den mäter swingtempo, hastighet, spår, rörelse och alla typer av lutningar och vinkar. Informationen kan ses omedelbart på klockan ovan, eller laddas över till mobilappen där man även kan få se en 3D-animation av sin sving. Sensorn väger 28 gram, har 12 timmars batteritid och är vattentät enligt IPX7.

TruSwing kommer även den i februari och kostar ca 1 600 kronor.

Läs mer om golfprodukterna på garmin.com

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.