Nya hjälpmedel för golfare

Garmin hjälper pryltokiga golfare förbättra sitt spel
Annons
Annons
forfatter
(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Först ut är Approach 10 som är Garmins minsta golf-GPS. Den är laddad med 40 000 golfbanor och visar hur långt det är till green och hinder på banan. Den fästes lätt i bältet eller på golfbagen och innehåller även ett digitalt scorecard. Informationen kan överföras till Garmin Connect eller mobilappen. Batteritiden är 15 timmar och den är vattentät enligt IPX7.

Approach 10 kommer i februari för ca 1 600 kronor.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Vill man ha mer funktionalitet finns Approach S20, en golfklocka med grafiskt gränssnitt. Även den har alla banor förinstallerade, men har också daglig aktivitetsspårning, smartaviseringar och automatisk banuppdatering. Utslagsplats och distans registreras automatiskt och kan analyseras i mobilappen efter varje runda. Klockan är även kompatibel med sensorn nedan.

Approach S20 kommer i februari för ca 2 500 kronor.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Garmin)

Vill man verkligen få koll på sin sving kan man skaffa TruSwing, en sensor man monterar på klubban. Den mäter swingtempo, hastighet, spår, rörelse och alla typer av lutningar och vinkar. Informationen kan ses omedelbart på klockan ovan, eller laddas över till mobilappen där man även kan få se en 3D-animation av sin sving. Sensorn väger 28 gram, har 12 timmars batteritid och är vattentät enligt IPX7.

TruSwing kommer även den i februari och kostar ca 1 600 kronor.

Läs mer om golfprodukterna på garmin.com