TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Hyr robotgräsklipparen

Smart trädgård: Robotgräsklipparen tar hand om gräsmattan – och leasingföretaget tar hand om roboten.

forfatter
Publicerad 2021-03-19 - 10:42

Om drömmen om avkoppling i trädgården under helgen inte inbegriper att ägna tid bakom styret på gräsklipparen så kan en robotvariant vara lockande. Men dyr.

Det har Husqvarna hittat en lösning på. De har nämligen en paketlösning där man leasar en valfri Husqvarna Automower till en fast månadskostnad. Leasingperioden är i tre år.

Förutom gräsklipparen ingår installation av begränsningskablar i priset. Och om robotgräsklipparen går sönder blir den reparerad. Man behöver inte ens tänka på vinterförvaring, eftersom det också ingår i priset.

Efter leasingperioden kan man köpa loss gräsklipparen för restvärdet eller uppgradera till en ny – och ett nytt leasingavtal. Månadskostnaden beror på robotmodell, men börjar på 646 kronor.

Husqvarna.se

Gräsklipparen parkeras för vintern, service ingår i priset. (Foto: Husqvarna)

Annons
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

Radion som aldrig tar slut Solceller och vev ger ström till batteriet.
Hälften cykel, hälften... sjöflygplan? Med Hydrofoiler XE-1 kan du cykla på vattnet och det känns som att du svävar fram i över 20 km/h.
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Följ Ljud & Bild