Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Kenwoods nya matberedare Multipro OneTouch

Kenwood lanserar matberedaren Multipro OneTouch – som, precis som namnet antyder, är försedd med ikoner att trycka på istället för vred att vrida.

Av / 2024-04-09 - 10:45
Kenwoods nya matberedare Multipro OneTouch

Kenwood har ett brett ubud av matberedare i sitt sortiment, under namnet Multipro. Och nu lanserar de en modell som hanteras via ett antal ikoner att trycka på – Multipro OneTouch.

Den är bland annat försedd med inbyggd våg, timer och sex förinställda program (knåda deg, krossa is, göra pesto, blanda smet, mixa smoothies samt Custom OneTouch, där användaren kan skräddarsy sin egen förinställning).

Funktionen Express Serve innebär att man kan hacka och riva, direkt på tallrik, stekpanna eller serveringsfat.

Människor lever idag i högt tempo och denna produkt är utformad just för att leverera perfekta resultat, snabba upp förberedelseprocessen och spara tid. MultiPro OneTouch är både en matberedare och blender, den kompromissar inte på någon funktion. Genom att erbjuda både mångsidighet och stöd till hemmakockar, möjliggör den snabb och enkel förberedelse av maträtter och drycker med bara ett tryck”, säger Margita Westeus, Senior Varumärkeschef på Kenwood Sverige.

Matberedaren levereras med 1,5 liters blender och Eversharp-knivblad, som enligt tillverkaren varar tio gånger längre än standardblad (jämfört med Kenwood CHP80-knivblad utan tänder, testat på urkärnade och torkade dadlar). Till vissa modeller medföljer även en personlig blender, som rymmer en portion.

Kenwood-MultiProOneTouch1 Kenwood-MultiProOneTouch2 Kenwood-MultiProOneTouch3
<
>
Kenwood Multipro OneTouch. Foto: Kenwood

Pris och tillgänglighet

MultiPro OneTouch är tillgänglig nu och kostar från 2 300 SEK och uppåt beroende på modell.

Läs också Kraftfull matberedare i litet format Kenwood har lanserat MultiPro Go, som en kraftfull matberedare i mikroformat.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen