Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Hyr robotgräsklipparen

Smart trädgård: Robotgräsklipparen tar hand om gräsmattan – och leasingföretaget tar hand om roboten.

Skrivet av / 2021-03-19 - 10:42
Hyr robotgräsklipparen

Om drömmen om avkoppling i trädgården under helgen inte inbegriper att ägna tid bakom styret på gräsklipparen så kan en robotvariant vara lockande. Men dyr.

Det har Husqvarna hittat en lösning på. De har nämligen en paketlösning där man leasar en valfri Husqvarna Automower till en fast månadskostnad. Leasingperioden är i tre år.

Förutom gräsklipparen ingår installation av begränsningskablar i priset. Och om robotgräsklipparen går sönder blir den reparerad. Man behöver inte ens tänka på vinterförvaring, eftersom det också ingår i priset.

Efter leasingperioden kan man köpa loss gräsklipparen för restvärdet eller uppgradera till en ny – och ett nytt leasingavtal. Månadskostnaden beror på robotmodell, men börjar på 646 kronor.

Husqvarna.se

Gräsklipparen parkeras för vintern, service ingår i priset. (Foto: Husqvarna)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen