TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

House of Marley till Sverige

”Make way for that positive day”. Så sjöng Reggae-legenden Bob Marley, och det är just det budskapet House of Marley vill föra med sig till Sverige.

forfatter
Publicerad 2012-09-19 - 08:58

Livsstilsvarumärket House of Marley är skapat utifrån Bob Marleys vision ”one love” och under hösten släpps en kollektion av hörlurar, ljudsystem, dockningsstationer och accessoarer såsom väskor, glasögon och klockor med stark miljöprofil och stort samhällsengagemang.

Smile Jamaica är ett par in-ear som kommer i en mängd olika färger. Priset beräknas ligga på runt 370 kronor.

– När vi sätter Marley-namnet på en produkt tar vi det på stort allvar, speciellt när det gäller ljudutrustning, säger Bob Marleys son Rohan Marley. Vi är otroligt nöjda med den positiva responsen vi har fått, världen över, på vår första kollektion av Marley-hörlurarna. Och nu är det äntligen dags att sprida de positiva vibrationerna i Skandinavien.

 

Positive Vibration kommer i två olika modeller, en enklare för ca 700 kronor och en med handsfree och ljudreglage för närmare 900 kronor.

Marley-rörelsens mission är att skapa en bättre värld och att erbjuda ett utbud av miljövänliga och innovativa ljud- och livsstilsprodukter. För varje såld produkt går en del av intäkterna till Marley-familjens välgörenhetsorganisation 1Love.org. Organisationen stöder välgörande ändamål runtom i världen för ungdomar, miljön och fred. Marley-familjen samarbetar också med välgörenhetsorganisationer på lokal nivå.

I skrivandets stund är det inte klart vilken svensk välgörenhetsorganisation som kommer bli samarbetspartner men det sägs tillkännages inom kort. Samma sak gäller lanseringsdatum.

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend