Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

House of Marley till Sverige

”Make way for that positive day”. Så sjöng Reggae-legenden Bob Marley, och det är just det budskapet House of Marley vill föra med sig till Sverige.

Av / 2012-09-19 - 08:58
House of Marley till Sverige

Livsstilsvarumärket House of Marley är skapat utifrån Bob Marleys vision ”one love” och under hösten släpps en kollektion av hörlurar, ljudsystem, dockningsstationer och accessoarer såsom väskor, glasögon och klockor med stark miljöprofil och stort samhällsengagemang.

Smile Jamaica är ett par in-ear som kommer i en mängd olika färger. Priset beräknas ligga på runt 370 kronor.

– När vi sätter Marley-namnet på en produkt tar vi det på stort allvar, speciellt när det gäller ljudutrustning, säger Bob Marleys son Rohan Marley. Vi är otroligt nöjda med den positiva responsen vi har fått, världen över, på vår första kollektion av Marley-hörlurarna. Och nu är det äntligen dags att sprida de positiva vibrationerna i Skandinavien.

 

Positive Vibration kommer i två olika modeller, en enklare för ca 700 kronor och en med handsfree och ljudreglage för närmare 900 kronor.

Marley-rörelsens mission är att skapa en bättre värld och att erbjuda ett utbud av miljövänliga och innovativa ljud- och livsstilsprodukter. För varje såld produkt går en del av intäkterna till Marley-familjens välgörenhetsorganisation 1Love.org. Organisationen stöder välgörande ändamål runtom i världen för ungdomar, miljön och fred. Marley-familjen samarbetar också med välgörenhetsorganisationer på lokal nivå.

I skrivandets stund är det inte klart vilken svensk välgörenhetsorganisation som kommer bli samarbetspartner men det sägs tillkännages inom kort. Samma sak gäller lanseringsdatum.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Rulla till toppen