Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Här är nödladdaren som kan starta din bil!

LogoPowerBank har just presenterat Power Charger, som påstås vara så kraftfull att den kan dra igång din bil.

Av / 2015-01-28 - 10:56
Här är nödladdaren som kan starta din bil!

I framtiden behöver du inte ringa efter en bekant om batteriet har laddat ur i bilen, så länge du har en Power Charger liggande i handskfacket. Denna kraftiga nödladdare – eller powerbank, som sådana här prylar också kallas – är nämligen utrustad med en jumpstart-utgång som lämnar 400 ampere, vilket är mer än tillräckligt för att starta en bil. Det skriver LogoPowerBank i ett pressmeddelande.

Batterikapaciteten är 16 800 mAh, vilket betyder att Power Charger ska ha ström som räcker för att starta 25 bilar i rad.

Läs också: Nödladdare för mobil och surfplatta

Nödladdaren har en utgång för laddning av bärbara datorer, samt en USB-port som laddar mobiltelefoner, surfplattor, kameror, handhållna spelkonsoler, trådlösa hörlurar och alla andra uppladdningsbara saker med USB-port. Den är också utrustad med en Ultra LED-ficklampa, som till och med kan ställas i SOS-läge så att man kan tillkalla hjälp om man till exempel har fått motorstopp eller åkt vilse.

TS1_1525586

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Rulla till toppen