Här är nödladdaren som kan starta din bil!

LogoPowerBank har just presenterat Power Charger, som påstås vara så kraftfull att den kan dra igång din bil.

I framtiden behöver du inte ringa efter en bekant om batteriet har laddat ur i bilen, så länge du har en Power Charger liggande i handskfacket. Denna kraftiga nödladdare – eller powerbank, som sådana här prylar också kallas – är nämligen utrustad med en jumpstart-utgång som lämnar 400 ampere, vilket är mer än tillräckligt för att starta en bil. Det skriver LogoPowerBank i ett pressmeddelande.

Batterikapaciteten är 16 800 mAh, vilket betyder att Power Charger ska ha ström som räcker för att starta 25 bilar i rad.

Läs också: Nödladdare för mobil och surfplatta

Nödladdaren har en utgång för laddning av bärbara datorer, samt en USB-port som laddar mobiltelefoner, surfplattor, kameror, handhållna spelkonsoler, trådlösa hörlurar och alla andra uppladdningsbara saker med USB-port. Den är också utrustad med en Ultra LED-ficklampa, som till och med kan ställas i SOS-läge så att man kan tillkalla hjälp om man till exempel har fått motorstopp eller åkt vilse.

TS1_1525586

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
1 kommentar

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Apple Watch SE

  Riktpris: 3200 kr Apple Watch SE

  Sony PlayStation 5

  Riktpris: 6000 kr PS5: Framtiden är här

  Remarkable 2

  Riktpris: 4500 kr Digital anteckningsbok

  Huawei Watch GT2 Pro

  Riktpris: 3200 kr En mer användbar smartklocka
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.