TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Här är alla Windows 8-appar

Ny internet-tjänst ger överblicken som Microsofts egen Windows Store saknar.

forfatter
Publicerad 2012-12-11 - 15:45

Microsofts nya operativsystem Windows 8 är delvis app-baserat, men i Windows Store – Microsofts svar på Google Play och Apples App Store – saknas både en ordentlig översikt över nyheter och till och med en översikt över vilka appar som faktiskt går att ladda ner.

Det problemet löser webbtjänsten MetroStore Scanner, som ger tillgång till och överblick över absolut alla appar i Windows-butiken. Man kan också leta i olika kategorier samt söka efter olika länder.


Märkligt nog är det inte Microsoft själva som ligger bakom MetroStore, utan två utvecklare från Slovakien. Marián Vlčák och Peter Sandtner tyckte inte att Microsofts egen lösning fungerade särskilt bra och byggde helt sonika MetroStore för att råda bot på saken och hjälpa andra användare.

Webbtjänsten hittar du här.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Kul sommarprylar för semestern Ingen sommar utan underhållning och praktiska prylar som förvandlar även gråmulna dagar till glada dagar.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend