TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Håll kursen med iPhone

Undvik grunden och hitta bästa kursen i sommar. Nu släpper mobiloperatören 3 iPhone-appen 3Sjökort som funkar även utan mobiltäckning.

forfatter
Publicerad 2010-07-05 - 10:36

3Sjökort är en fullskalig sjökortplotter och innehåller de senaste sjökorten för hela Sverige från Sjöfartsverket. Eftersom sjökorten ligger lagrade i mobilen så behövs ingen mobiltäckning eller nedladdning av data.
Man kan välja om man vill ha traditionell 2D-vy eller en 3D-vy som är mer lik bilarnas GPS-karta. Sjökorten kan antingen alltid ha norr uppåt på skärmen, riktningen eller vrida sig efter kompassen om man har en 3GS. Självklart kan man spara favoriterställen och rutter.
Appen kostar 469 kronor och är utvecklad av 88 Degrees North.
iTunes Store

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend