Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 11Delta

Nyhet

Garmin Approach S62

Det finns inte bara en app, utan också en smartklocka för golfare.

Skrivet av / 2020-01-22 - 12:00
Garmin Approach S62

Garmin Approach S62 är inte den första smartklockan för golfare, men den är lite smartare än andra. Tack vare GPS ombord kan den visa banguiden på den 1,3 tum stora färgskärmen, som är 17 procent större än på föregångaren.

Den har också en reptålig keramisk ram – ”bezel” – och kan bland annat visa avstånd och hinder på hålet.

Inbyggd caddie

Virtual Caddy är ett nytt sätt att analysera viktiga faktorer som vindhastighet, hålsträckning och tidigare slag för att hjälpa spelaren att välja rätt klubba för nästa slag.

S62 hjälper också spelaren att slå blinda slag genom att visa riktningen. Och med PlaysLike Distance-funktionen hjälper den till med att anpassa längden och kompenserar för läge i upp- eller nedförsbacke. Autoshot-funktionen används för att mäta och registrera längden på slagen.

Klockans Green View-funktion visar greenens form och låter spelaren dra och släppa flaggan för bättre noggrannhet. Det stöder också spårning av slag när den är parkopplad till Approach CT10-sensorer som sätts fast på varje klubba.

Det finns naturligtvis en app också. Den heter Garmin Golf och räknar ut statistik från ronderna och visar bland annat handicap-index, fairway-träffar och green-träffar i procent.

Approach S62 har pulsmätning och man kan läsa av hälso- och konditionsstatus. Kombineras klockan med sensorn Pulse X så kan man dessutom mäta blodets syrehalt.

Klockan har profiler för andra aktiviteter också, till exempel löpning, cykling och simning, samt smartfunktioner som SMS-aviseringar, samtal, e-post och kalender.

Batteritiden anges vara upp till 20 timmar i GPS-läge och upp till 14 dagar i smartklockeläge. Quickfit innebär att det är enkelt att byta armband.

Approach S62 finns i butik och kostar 6 400 kronor, eller 7 000 med tre stycken CT10-sensorer.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen