SUPERERBJUDANDE PÅ LJUD & BILD. 30% DENNA VECKA! SE ERBJUDANDET HÄR!

Garmin Approach S62

Det finns inte bara en app, utan också en smartklocka för golfare.

Garmin Approach S62 är inte den första smartklockan för golfare, men den är lite smartare än andra. Tack vare GPS ombord kan den visa banguiden på den 1,3 tum stora färgskärmen, som är 17 procent större än på föregångaren.

Den har också en reptålig keramisk ram – ”bezel” – och kan bland annat visa avstånd och hinder på hålet.

Inbyggd caddie

Virtual Caddy är ett nytt sätt att analysera viktiga faktorer som vindhastighet, hålsträckning och tidigare slag för att hjälpa spelaren att välja rätt klubba för nästa slag.

S62 hjälper också spelaren att slå blinda slag genom att visa riktningen. Och med PlaysLike Distance-funktionen hjälper den till med att anpassa längden och kompenserar för läge i upp- eller nedförsbacke. Autoshot-funktionen används för att mäta och registrera längden på slagen.

Klockans Green View-funktion visar greenens form och låter spelaren dra och släppa flaggan för bättre noggrannhet. Det stöder också spårning av slag när den är parkopplad till Approach CT10-sensorer som sätts fast på varje klubba.

Det finns naturligtvis en app också. Den heter Garmin Golf och räknar ut statistik från ronderna och visar bland annat handicap-index, fairway-träffar och green-träffar i procent.

Approach S62 har pulsmätning och man kan läsa av hälso- och konditionsstatus. Kombineras klockan med sensorn Pulse X så kan man dessutom mäta blodets syrehalt.

Klockan har profiler för andra aktiviteter också, till exempel löpning, cykling och simning, samt smartfunktioner som SMS-aviseringar, samtal, e-post och kalender.

Batteritiden anges vara upp till 20 timmar i GPS-läge och upp till 14 dagar i smartklockeläge. Quickfit innebär att det är enkelt att byta armband.

Approach S62 finns i butik och kostar 6 400 kronor, eller 7 000 med tre stycken CT10-sensorer.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 19 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Pop-prinsessan går i helt nya vägar – nu på Disney+.
  Nu är det bara tre veckor kvar tills vi ännu en gång kan skratta och mysa med charmiga Johanne & Co.
  Fujifilm GFX100 får 400 megapixlar.
  Light Speaker från svenska Transparent är inte som andra trådlösa högtalare.
  Enligt flera källor har Samsung inga planer på en Galaxy Note 21. Note-serien ska ersättas av Galaxy Z Fold 3.
  Undvik felköp på Black Friday – satsa på testvinnarna!
  HBO Nordic satsar lokalt och lanserar snart sin första danska serie.
  Den taiwanesiska tillverkaren av mopeder och motorcyklar presenterar sin elektriska KYMCO F9 på torsdag.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Remarkable 2

  Riktpris: 4500 kr Digital anteckningsbok

  Huawei Watch GT2 Pro

  Riktpris: 3200 kr En mer användbar smartklocka

  Xbox Series X

  Riktpris: 5700 kr Spelkonsol med PC-prestanda

  Apple Watch 6

  Riktpris: 4500 kr Apple Watch 6
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.