Search
Generic filters

Fitbit mäter stress

Mäter temperaturen, pulsen och syrenivån i blodet.

Om man bara behöver ett träningsarmband som håller koll på status och resultat från fler än 20 olika träningsaktiviteter så är kanske Fitbit Inspire 2 ett perfekt alternativ. Det billiga träningsarmbandet har fått en modernare design, batteritid på upp till 10 dagar, pulsmätning, vikt- och matloggning samt finns i flera färger.

Inspire 2 kostar 1 000 kronor, då ingår Fitbit Premium – som loggar aktiviter – som gratis provversion under ett år.

Premium-tjänsten fungerar även med Fitbit Sense och Versa 3, som är två nya smartklockor som Fitbit redan håller på att släppa till butikerna.

Sense är den mest avancerade, med den nya EDA-sensorn som mäter temperaturen på handleden. Lägger man handflatan över klockan registrerar den små elektriska förändringar i huden loggar stressnivån i Stress Management Score, som sedan kommer med förslag på hur man kan minska stressen.

Klockan har drygt sex dagars batteritid, tränings- och röststyrfunktioner och GPS. Den kan uppgraderas med Google Assistant och Amazon Alexa.

Fitbit Sense kostar 3 500 kronor och då ingår sex månaders gratis provperiod på Fitbit Premium.

Fitbit Sense.

Versa 3 kostar 2 500 kronor och är den näst mest avancerade modellen – och den mest avancerade Fitbit-smartklockan hittills. Den har fått GPS som gör det möjligt att visa träningsintensiteten på kartor samt flera nya till nya hälso- och träningsfunktioner. Den har också bättre sensorer på undersidan och stöder PurePulse 2.0 och har till och med högtalare och mikrofon.

Fitbit Versa 3

Versa 3 stöder Fitbit Pay, musikstyrning, tusentals appar och man kan ändra klockvisningen med Clock Faces – och detsamma gäller för styrning av Spotify.

Fitbit Sense

PS. Du läser nu en öppen artikel. Om du vill få tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild,
så kan du läsa om våra prenumerationserbjudanden här .
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.