Nyheter

Sakta men säkert dyker det upp fler och fler appar till Apple Watch, som kommer till butikerna om en dryg månad.
forfatter

Åtminstone i USA och på andra stora marknader, där kan man köpa Apple Watch från och med 24 april.

Som vi alla vet är en smart liten enhet – oavsett om den är en telefon, en surfplatta eller en klocka – inte mycket värd utan appar. Och det verkar som om det händer en del med appar till Apple Watch.

App-utvecklarna har hållit på sedan i höstas, och till exempel kan de som har en elbil från Elon Musks märke, Tesla, ha nytta av en app som låter chauffören göra saker som att ställa in kupétemperaturen, stänga fönstren och låsa bilen.

Och nu har alltså det stora flygbolaget British Airways meddelat att de också kommer att vara färdiga med en Apple Watch-app lagom till att smartklockan släpps.

7dad8c_App_for_for_Apple_Watch_1

Den nya appen har två funktioner som ska göra resandet smidigare, berättar British Airways i ett pressmeddelande: dels en översikt över resan, inklusive avresetid och status, och dels en nedräkning till avgångstiden.

e03553_App_for_Apple_Watch_3

Dessutom kommer Apple Watch-användare som har den nya appen att kunna få relevanta SMS från flygplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.