TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Billig skandinavisk iPhone-GPS

Efter framgångarna med Navigons och Tomtoms navigeringsapplikationer för iPhone kommer nu NDrive. Slår man till snabbt så är priset löjligt lågt.

forfatter
Publicerad 2009-10-22 - 11:34

NDrive iPhone
I sommarnumret testade vi uppstickaren NDrives GPS-navigator N800R som utmärke sig genom att ha flygfoton över storstäderna i Skandinavien.
Nu släpper man dessutom en iPhone-applikation, men den innehåller mer traditionella kartor från Tele Atlas. Självklart är den anpassad till iPhone så att man kan zooma och rotera bilden med multitouch-gester. Applikationen är översatt till en mängd språk och den har röstinstruktioner på de skandinaviska språken.
Bland finesserna märks tre olika navigeringslägen; bil, fotgängare och äventyr. Det sista handlar om att navigera i naturen, till sjöss och i luften. Sökfunktionen sägs vara unikt snabb genom att man kan leta efter bara de första bokstäverna i gatunamn och städer. Slår man upp en intressepunkt kan man ringa dem, skicka SMS och besöka webbsajten direkt inifrån navigeringsprogrammet.
Det bästa är att man under introduktionskampanjen kan köpa applikationen för bara 285 kronor!
www.ndrive.com
iTunes Store

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend