Search
Generic filters

Apple Watch-lansering 9 mars

Vi kommer att rapportera direkt från eventet i Berlin

Det kom en inbjudan i mejlen ikväll. ”Please join us for an invitation-only event in Berlin on 9 March”. Men inte så mycket mer.

Förutom den intetsägande bilden så var rubriken Spring Forward. Vilket med lite fantasi kan tolkas som att det är Apple Watch som kommer presenteras. Det  är den första helt nya produkten i Apples sortiment sedan Steve Jobs presenterade iPad 2010.

Vi har visserligen redan klämt på en prototyp av den vid tillkännagivandet i Cupertino den 9 september. Men nu lär det finnas fullt fungerande exemplar på plats. Och vi lär få veta de exakta specifikationerna, datumet för säljstart och de slutliga priserna. Tidigare har det bara sagts ”april” och att den billigaste modellen kommer kosta 350 dollar.

iwatch-worn
Så här såg den ut förra gången undertecknad provade Apple Watch

Troligen kommer man ägna hela presentationen åt Apple Watch eftersom det är en helt ny produkt. Men andra rykten säger att vi kanske får se en ”iPad Pro”, en Macbook Air med retinaskärm, eller kanske till och med en ny Apple TV. Men troligare är att de presenteras senare i vår.

Vi kommer som sagt att vara på plats i Berlin och rapportera direkt från lanseringen. Inte bara fakta som vem som helst kan se på nätet, utan förmedla våra intryck av att hålla den i handen och ge er nya närbilder på alla detaljer.

 

 

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.