Search
Generic filters

Apple Watch kommer i april

Tim Cook har just lämnat Apples senaste kvartalsrapport. Och passade på att avslöja när Apple Watch kommer till butikerna.

Vi var på plats i Cupertino 10 september i höstas när Apple presenterade sin efterlängtade smartklocka. Vi fick till och med en chans att prova klockan själva, medan alla ni andra har fått vänta tålmodigt. Och nu verkar det som om allmänheten får vänta att par månader till innan Apple Watch går att köpa.

I samband med Apples senaste kvartalsrapport berättade nämligen Apple-chefen Tim Cook att armbandsuret släpps i april. Han tillade också att han själv har på sig Apple Watch varenda dag och att han ”inte kan leva utan den”. Tack för den infon, Tim.

Apple-Watch-3
Apple Watch finns i tre versioner: (från vänster till höger) Apple Watch Sport, Apple Watch och Apple Watch Edition.

Apple Watch finns i två storlekar – 38 samt 42 mm – och har utbytbara armband. Priserna börjar på 350 dollar men de dyraste versionerna med 18 karats guldlegering kan kosta så mycket som 5 000 dollar!

Inte undra på att det går bra för Apple. Siffrorna för senaste kvartalet avslöjar bland annat att Apple sålde hela 74,1 miljoner iPhone-mobiler mellan oktober och december 2014. Under samma period gick det åt 21,4 miljoner iPad-surfplattor och 5,5 miljoner Mac-datorer. Försäljningen utgjorde 69 % av Apples omsättning. Den totala omsättningen för perioden var 74,6 miljarder dollar.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.