Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Apple Watch kommer i april

Tim Cook har just lämnat Apples senaste kvartalsrapport. Och passade på att avslöja när Apple Watch kommer till butikerna.

Av / 2015-01-28 - 10:59
Apple Watch kommer i april

Vi var på plats i Cupertino 10 september i höstas när Apple presenterade sin efterlängtade smartklocka. Vi fick till och med en chans att prova klockan själva, medan alla ni andra har fått vänta tålmodigt. Och nu verkar det som om allmänheten får vänta att par månader till innan Apple Watch går att köpa.

I samband med Apples senaste kvartalsrapport berättade nämligen Apple-chefen Tim Cook att armbandsuret släpps i april. Han tillade också att han själv har på sig Apple Watch varenda dag och att han ”inte kan leva utan den”. Tack för den infon, Tim.

Apple-Watch-3
Apple Watch finns i tre versioner: (från vänster till höger) Apple Watch Sport, Apple Watch och Apple Watch Edition.

Apple Watch finns i två storlekar – 38 samt 42 mm – och har utbytbara armband. Priserna börjar på 350 dollar men de dyraste versionerna med 18 karats guldlegering kan kosta så mycket som 5 000 dollar!

Inte undra på att det går bra för Apple. Siffrorna för senaste kvartalet avslöjar bland annat att Apple sålde hela 74,1 miljoner iPhone-mobiler mellan oktober och december 2014. Under samma period gick det åt 21,4 miljoner iPad-surfplattor och 5,5 miljoner Mac-datorer. Försäljningen utgjorde 69 % av Apples omsättning. Den totala omsättningen för perioden var 74,6 miljarder dollar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen