TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Allt du behöver veta om PlayStation 4

I USA har Sony publicerat en FAQ som avslöjar det mesta om den nya spelkonsolen.

forfatter
Publicerad 2013-11-04 - 15:29

Har du frågor om kommande PlayStation 4 – om spelen, den nya DualShock-styrenheten, online-spel, PS Store och så vidare – så kan du äntligen få svar på dem.

Sony har offentliggjort en lista över Vanliga frågor och svar (”FAQ”) som heter ”PS4: The Ultimate FAQ”. Där kan man få reda på mycket om den nya spelkonsolen som kommer till butikerna 29 november.

78265-2.jpg

Här är några av de viktigaste frågorna och svaren från listan:

• Vad ingår när man köper PS4?
En PlayStation 4 med 500 gigabyte hårddisk, en trådlös DualShock 4-controller, en microUSB-kabel, ett mono-headset, en nätkabel och en HDMI-kabel.

• Vilka anslutningar har PS4?
HDMI, optisk digitalutgång (ljud), ethernet, 2 x USB 3.0, aux, 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1

• Går det att utöka lagringsplatsen med en extern hårddisk?
Nej

• Vilka skärmupplösningar stöds?
480p, 720p, 1080i och 1080p.

• Stöder PS4 DLNA eller medieservrar som så att det går att streama film och video till den från en dator i nätverket?
Nej

• Går det att spela PS3-spel på PS4?
Nej

Läs alla frågor och svar om PlayStation 4 här.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hälften cykel, hälften... sjöflygplan? Med Hydrofoiler XE-1 kan du cykla på vattnet och det känns som att du svävar fram i över 20 km/h.
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend