Search
Generic filters

Samsung får Tidal-stöd

Äntligen kan Samsungs högtalare strömma musik med förlustfritt ljud!

Den senaste tiden har Samsung satsat hårt på trådlösa multiroom-högtalare med 360-graders ljud. Vi var tämligen förtjusta i deras R6 och storebror R7 spelade ännu mer bas. Men nu är det nya högtalare som gäller, där den speciella raketformen är utbytt mot en enklare cylindrisk skepnad och ett par av de akustiska egenskaperna har förfinats ytterligare.

När vi besökte Samsungs ljudlabb utanför Los Angeles i höstas fick vi höra de nya modellerna R1, R3 och R5. Och de lät bra, bortsett från att vi saknade stöd för streaming-tjänsten Tidal som har musik i förlustfri CD-kvalitet. Men nu finns allt på plats!

(Foto: Tillverkare)
Foto: Skärmdump från Samsungs multiroom-app.
Foto: Skärmdump från Samsungs multiroom-app.
Foto: Skärmdump från Samsungs multiroom-app.

Alla som har någon av Samsungs multiroom-produkter behöver helt enkelt bara uppdatera till den senaste versionen av appen, så får de Tidal helt automatiskt! Under förutsättning att de har ett abonnemang, naturligtvis.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.