Nyhet

Apple Music på PlayStation 5

Nu finns Apples musiktjänst på PS5, med videor i 4K-kvalitet.
forfatter

Apples musikströmningstjänst Apple Music har landat på PlayStation 5. Det betyder att det nu finns fler än 85 miljoner låtar och musikvideor (några av dem i 4K-upplösning) tillgängliga via PS5, som är den första spelkonsolen som stödjer Apple-tjänsten.

Apple Music på PS5

Apple Music launches on PS5 today

”Från och med i dag kan PS5-användare med ett Apple Music-abonnemang njuta av fler än 90 miljoner låtar från Apple Music, tiotusentals kurerade spellistor, musikvideor i 4K, Apple Music Radio som streamar dagens hits, klassiker och country live, samt anpassade spellistor baserade på dina musikpreferenser”, skriver Erin Metzger, produktchef på Sony Interactive Entertainment i ett blogginlägg.

Vi har precis kollat ​​in Apple Music på redaktionens PS5, och det ser lovande ut!

Apple-Music-PS5-2-989x556 Apple-Music-PS5-3-989x556 Apple-Music-PS5-4-989x556 Apple-Music-PS5-6-989x556
<
>
Bildkvaliteten ser läcker ut! (Foto: Audun Hage)

Pris och tillgänglighet

För att få tillgång till Apple Music på PS5 måste du (förutom själva konsolen, så klart) ha ett aktivt abonnemang. Apple Music finns redan till Apple iOS-, Mac- och TV-enheter, Windows- och Android-enheter, Sonos-högtalare och Samsungs smarta TV-apparater. Och nu alltså PS5!

Apple Music kostar från 49 kronor/månad (student).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.