TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Apple Music på PlayStation 5

Nu finns Apples musiktjänst på PS5, med videor i 4K-kvalitet.

forfatter
Publicerad 2021-10-30 - 08:18

Apples musikströmningstjänst Apple Music har landat på PlayStation 5. Det betyder att det nu finns fler än 85 miljoner låtar och musikvideor (några av dem i 4K-upplösning) tillgängliga via PS5, som är den första spelkonsolen som stödjer Apple-tjänsten.

Apple Music på PS5

Apple Music launches on PS5 today

”Från och med i dag kan PS5-användare med ett Apple Music-abonnemang njuta av fler än 90 miljoner låtar från Apple Music, tiotusentals kurerade spellistor, musikvideor i 4K, Apple Music Radio som streamar dagens hits, klassiker och country live, samt anpassade spellistor baserade på dina musikpreferenser”, skriver Erin Metzger, produktchef på Sony Interactive Entertainment i ett blogginlägg.

Vi har precis kollat ​​in Apple Music på redaktionens PS5, och det ser lovande ut!

Apple-Music-PS5-2-989x556 Apple-Music-PS5-3-989x556 Apple-Music-PS5-4-989x556 Apple-Music-PS5-6-989x556
<
>
Bildkvaliteten ser läcker ut! (Foto: Audun Hage)

Pris och tillgänglighet

För att få tillgång till Apple Music på PS5 måste du (förutom själva konsolen, så klart) ha ett aktivt abonnemang. Apple Music finns redan till Apple iOS-, Mac- och TV-enheter, Windows- och Android-enheter, Sonos-högtalare och Samsungs smarta TV-apparater. Och nu alltså PS5!

Apple Music kostar från 49 kronor/månad (student).

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Här hittar du låtarna från dina favoritserier En ny nordisk hubb gör det enklare att hitta musik från Stranger Things och andra Netflix-serier.
En era är över 21 års iPod-historia har nått vägs ände. Apple tillverkar inga fler iPod Touch.
Cambridge Audio har lyssnat på oss - förbättrar sin skivspelare Med den senaste versionen Alva TT V2 verkar det som om Cambridge har fixat allt vi bad om. En rimligare skivspelare kommer också.
Tidal uppgraderar alla kunder till HiFi i dag Nu får premiumkunder CD-kvalitet, medan befintliga HiFi-kunder får surroundformat, HD-kvalitet och ett gott samvete.
Nu är Apple Music live på PS5 Nu finns Apples musiktjänst på PS5, med videor i 4K-kvalitet.
“Never Gonna Give You Up” har nu 1 miljard YouTube-visningar Låten från 1987 är fortfarande populär, men av särskilda skäl.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend