TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Spelproppar från Roccat och Turtle Beach

Roccat och Turtle Beach har gjort helt trådlösa öronproppar för spel och träning. De är två sidor av samma mynt.

forfatter
Publicerad 2022-03-24 - 12:57

Turtle Beach och Roccat har båda lanserat helt trådlösa öronproppar som kan användas både som träningsproppar och för spel när du är på språng. Om man ska välja det ena eller det andra beror enbart på personlig stil och varumärkeslojalitet. Eftersom det i själva verket är två varianter av samma modell. Roccat ägs också av Turtle Beach.

SCOUT AIR IMAGE 4
Turtle Beach Scout Air. (Foto: Turtle Beach)

Turtle Beach Scout Air och Roccat Syn Buds kan användas med alla Bluetooth-enheter. Till glädje för mobilspelare har de ”Spelläge” med 60 ms latens. Dubbla mikrofoner ska fånga röster tydligt, och det finns totalt 20 timmars batteritid (fem timmar i lurarna och 15 timmar extra via laddningsfodralet.) Scout Air och Syn Buds Air är IPX4-klassade för svett- och vattentålighet, så de kan också användas för träning.

Syn Buds Air Press Pic 01 3840x2160
Roccat Syn Buds Air. (Foto: Turtle Beach)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus! Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.
Praktisk laddare och stativ till hemmakontoret Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.
Shure ger diamantljud till kolpris Shure Aonic 40 tar efter sin egen storebror och på vissa områden har den billigare modellen övertaget.
PSB-hörlurarna som anpassar sig efter din hörsel PSB M4U 8 mkII har digital brusreducering och anpassar sig efter lyssnarens hörsel. Men de har sina brister.
Världspremiär! Sennheiser har gjort det igen! Ännu en gång har Sennheiser förbättrat sina bästa trådlösa hörlurar. Momentum True Wireless 3 är en sann fröjd att lyssna på.
T+A: En av världens bästa hörlursförstärkare När T+A HA 200 styr ljudet får hörlurarna en ljudmassage utan dess like. Den här förstärkaren är så bra att du knappt tror det är sant!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend