Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Nyhet

Smygtitt på Sonos hörlurar

Rykten gör gällande att Sonos lanserar sina första hörlurar 2021. Så här kan de se ut!

Skrivet av / 2021-02-17 - 15:38
Smygtitt på Sonos hörlurar

Sonos är ett välkänt märke inom trådlösa högtalare, soundbar-högtalare och surroundsystem. Men hörlurar har de hållit sig borta från – åtminstone tills nu!

Rykten har nämligen börjat surra om att Sonos kan vara på gång med sina allra första hörlurar. Förmodligen ett par trådlösa, brusreducerande hörlurar som kan ta upp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 och inte minst Apple AirPods Max!

Sonos-hörlurar 2021?

Ryktena har fått vatten på sin kvarn efter att det tyska patentverket Deutsches Patent- und Markenamt publicerat teckningar av hörlurar med Sonos-logotypen i samband med en ny patentansökan.

Ansökan är daterad december 2020 och innehåller ett antal ritningar av hörlurarna. Av ritningarna att döma verkar det handla om over-ear hörlurar med anslutning för minijack och USB-C.

Sonos-headphones-6-989x512 Sonos-headphones-5-887x2000 Sonos-headphones-4-989x1138 Sonos-headphones-989x512 Sonos-headphones-1-989x1291 Sonos-headphones-3-989x1138 Sonos-headphones-2-989x1253
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Exakt vilka ”Sonos-funktioner” de nya hörlurarna kan ha ska vi inte spekulera för mycket om, men det är rimligt att tro att hörlurarna kan integreras i ett befintligt Sonos-system så att de kan styras via Sonos-appen och använda samma musiktjänster (till exempel Sonos Radio) som högtalarna runtom i huset.

Sonos nya hörlurar är fortfarande bara ett rykte: i dagsläget vet vi ingenting om huruvida de ska släppas officiellt och vad de i så fall kan kosta. Ljud & Bild har varit i kontakt med Sonos nordiska PR-representant, men de hade – som förväntat – ingen kommentar.

Källor: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Läs också Sonos radiostation kostar pengar Surroundljud med flerkanalig PCM får Arc-ägare gratis. Radiostationen kostar pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen