Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

HiFiMAN lanserar två prisvärda hörlursförstärkare med DAC

HiFiMAN EF500 och EF499 har inbyggd DAC för att driva dina hörlurar med precision.

Av / 2024-02-13 - 17:49
HiFiMAN lanserar två prisvärda hörlursförstärkare med DAC

HiFiMAN är främst kända för sina högkvalitativa planarmagnetiska hörlurar, men utökar nu med elektronik. Närmare bestämt två nya DAC/förstärkarkombinationer i form av EF500 och EF499. Stationära men kompakta förstärkare för dina hörlurar. Utformade för att förhöja din lyssningsupplevelse utan att tömma din plånbok.

HIFIMAN-EF500-5-1024x683
Foto: HiFiMAN

HiFiMAN EF500: Förbättrad precision

HiFiMAN EF500 har en så kallad Hymalaya LE R-2R digitalomvandlare, vilket innebär att den är av enklaste konstruktion med endast två motstånd. Vi utlovas en exakt omvandling av den digitala signalen. Tekniken är utformad för att minimera egenbrus och förvrängning, vilket säkerställer utmärkt klarhet och musikalitet.

Hymalaya LE R2R DAC har en ny algoritm och högprecisionsmotstånd, som tillsammans ger en låg harmonisk distorsion på bara 0,0025% (-8dB), vilket resulterar i en ren och detaljerad återgivning av ljudet. Utlovas det.

Läs också Dina hörlurar förtjänar den här FiiO K9 Pro ESS driver snudd på alla hörlur och har dessutom alla digitala och analoga ingångar du behöver. Bluetooth också!
HIFIMAN-499-1-1-1024x683
Foto: HiFiMAN

EF499: Varmt och fylligt ljud

För dig som föredrar en varmare ljudsignatur är EF499 ett spännande alternativ. Den är också av R-2R-typ, men med Philips-arkitektur. Vilket anses vara känt för sitt rika och fylliga ljud.

Gemensamma egenskaper

Både EF500 och EF499 har både balanserade och obalanserade utgångar, vilket gör dem kompatibla med ett brett utbud av hörlurar och högtalare. Deras kompakta storlek tar liten plats på skrivbordet och bör passa in i alla moderna miljöer.

Läs också Så här har du aldrig hört musiken förut Audeze LCD-X och HiFiMAN Arya, båda i sina senaste versioner, låter väldigt olika. Men att utse en vinnare är ändå så gott som omöjligt.

HiFiMAN EF500 og EF400: Pris och tillgänglighet

Med ett pris på 459 USD respektive 299 USD är HiFiMAN EF500 och EF499 prisvärda alternativ och lovar exceptionell valuta för pengarna jämfört med produkter i samma prisklass. De är tillgängliga nu via HiFiMANs onlinebutik. Kom ihåg att ange 110 eller 220 volt.

Mer info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen