TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Lurar som ska tåla tuffa tag

Med de trådlösa träningslurarna Vista 2 lovar Jaybird militär standard med oöverträffad hållbarhet.

forfatter
Publicerad 2021-06-08 - 09:01

Inte nog med att de nya träningslurarna Jaybird Vista 2 är vatten-, svett- och damm-säkra, de sägs vara kross-säkra också. En del nytt har hänt sedan vi testade Vista 1 för ungefär ett år sedan. Blanda annat är även laddningsetuiet vattentätt vilket gör att de klarar att ligga i träningsväskan tillsammans med blöta handdukar och träningskläder.

Jaybird Vista 2
Vista 2 ska klara en rejäl avsköljning efter ett svettigt träningspass. Foto: Jaybird

Batteritiden uppges till 24 timmar och möjliggör åtta timmars ostörd speltid. Om du helt spontant får för dig att ge dig ut på en löptur och upptäcker att det är slut på batteri finns en snabbladdning som på bara fem minuter ger dig en timmes användning.

Är du en slarver kan du via Jaybird-appen få hjälp med att hitta dina borttappade hörlurar, och enligt tillverkaren ska du genom Find My Case-funktionen också kunna spåra dina hörlurar även när de är placerade i det stängda fodralet, något de ska vara först på marknaden med.

200624_buds hero_black 200708_case and buds2-BLUE 200708_case and buds2-GRAY
<
>
Förutom den uppenbara färgen – svart, kommer lurarna även i Nimbus Grey och Midnight Blue. Foto: Jaybird

Enligt tillverkaren har man jobbat med att få bort så mycket störande bakgrundsljud som möjligt, till exempel vindbrus, vid bland annat telefonsamtal och det är ett av skälen till att Vista 2 är utrustade med två stycken mikrofoner i vardera snäcka.

Känn dig trygg med Vista 2

Utrustad med SurroundSense-teknik och en 6 mm driver, får Vista 2-användaren möjlighet att förstärka omgivningens ljud för ökad säkerhet vid exempelvis träning i stadsmiljö, eller stänga ute omvärlden med Active Noise Cancellation när full fokus på uppgiften behövs.

Hög ljudkvalitet är avgörande för att idrottare ska få den bästa upplevelsen av sina hörlurar. Här blir det även väldigt viktigt för dem att vara medvetna om sin omgivning. På Jaybird står innovation i fokus och vi har därför valt att arbeta med professionella idrottare för att uppnå en så bra balans som möjligt mellan säkerhet och ljudupplevelse. Vista 2:s avancerade teknik möjliggör just det.Oavsett vart dina äventyr tar dig kan du njuta av kvalitetsljud samtidigt som ljudbilden anpassas efter din miljö, säger David Raffone, chef för Jaybird.

Här på Ljud & Bild ser vi fram emot att få snöra på oss löparskorna och prova ett par Vista 2 för att se vad som egentligen har hänt sedan sist!

Pris och tillgänglighet:

Jaybird Vista 2 har en prislapp på 1 999 kronor och finns att köpa från och med idag, 8 juni på jaybirdsport.com

 

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend