Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Lurar som ska tåla tuffa tag

Med de trådlösa träningslurarna Vista 2 lovar Jaybird militär standard med oöverträffad hållbarhet.

Skrivet av / 2021-06-08 - 09:01
Lurar som ska tåla tuffa tag

Inte nog med att de nya träningslurarna Jaybird Vista 2 är vatten-, svett- och damm-säkra, de sägs vara kross-säkra också. En del nytt har hänt sedan vi testade Vista 1 för ungefär ett år sedan. Blanda annat är även laddningsetuiet vattentätt vilket gör att de klarar att ligga i träningsväskan tillsammans med blöta handdukar och träningskläder.

Jaybird Vista 2
Vista 2 ska klara en rejäl avsköljning efter ett svettigt träningspass. Foto: Jaybird

Batteritiden uppges till 24 timmar och möjliggör åtta timmars ostörd speltid. Om du helt spontant får för dig att ge dig ut på en löptur och upptäcker att det är slut på batteri finns en snabbladdning som på bara fem minuter ger dig en timmes användning.

Är du en slarver kan du via Jaybird-appen få hjälp med att hitta dina borttappade hörlurar, och enligt tillverkaren ska du genom Find My Case-funktionen också kunna spåra dina hörlurar även när de är placerade i det stängda fodralet, något de ska vara först på marknaden med.

200624_buds hero_black 200708_case and buds2-BLUE 200708_case and buds2-GRAY
<
>
Förutom den uppenbara färgen – svart, kommer lurarna även i Nimbus Grey och Midnight Blue. Foto: Jaybird

Enligt tillverkaren har man jobbat med att få bort så mycket störande bakgrundsljud som möjligt, till exempel vindbrus, vid bland annat telefonsamtal och det är ett av skälen till att Vista 2 är utrustade med två stycken mikrofoner i vardera snäcka.

Känn dig trygg med Vista 2

Utrustad med SurroundSense-teknik och en 6 mm driver, får Vista 2-användaren möjlighet att förstärka omgivningens ljud för ökad säkerhet vid exempelvis träning i stadsmiljö, eller stänga ute omvärlden med Active Noise Cancellation när full fokus på uppgiften behövs.

Hög ljudkvalitet är avgörande för att idrottare ska få den bästa upplevelsen av sina hörlurar. Här blir det även väldigt viktigt för dem att vara medvetna om sin omgivning. På Jaybird står innovation i fokus och vi har därför valt att arbeta med professionella idrottare för att uppnå en så bra balans som möjligt mellan säkerhet och ljudupplevelse. Vista 2:s avancerade teknik möjliggör just det.Oavsett vart dina äventyr tar dig kan du njuta av kvalitetsljud samtidigt som ljudbilden anpassas efter din miljö, säger David Raffone, chef för Jaybird.

Här på Ljud & Bild ser vi fram emot att få snöra på oss löparskorna och prova ett par Vista 2 för att se vad som egentligen har hänt sedan sist!

Pris och tillgänglighet:

Jaybird Vista 2 har en prislapp på 1 999 kronor och finns att köpa från och med idag, 8 juni på jaybirdsport.com

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

Köp brusreducerande hörlurar till jul

Apple säljer USB-C-laddningsetuiet separat

Har du någonsin sett sådana här öronsnäckor förut?

Öronproppar - med 8K-ljud?

De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen