TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Distansjobba med Jabra

Jabra lanserar Jabra Evolve2 Buds, ett par true wireless-proppar tänkta för hybrid- och distansarbete.

forfatter
Publicerad 2022-10-28 - 08:30

Virtuella möten hör numer till vardagen och därför lanserar Jabra nu Evolve2 Buds. Dessa trådlösa öronproppar är framtagna för att öka koncentrationen och förbättra samarbetet för de som inte enbart sitter på ett och samma ställe och jobbar.

– Den värld vi lever i idag har gjort att vi längtar efter frihet och flexibilitet för att kunna arbeta var som helst. Samtidigt har vi också lärt oss av vår undersökning Hybrid Ways of Working 2022 om den roll tekniken spelar för att öka medarbetarnas inkludering vid hybridarbete. Med allt detta i åtanke ville vi med Jabra Evolve2 Buds skapa en produkt som ger yrkesverksamma möjlighet att se, låta och vara professionella när de är på språng, säger Holger Reisinger, SVP på Jabra.

Jabra Evolve2 Buds
Tack vare en dongel som ansluts till datorn uppges Evolve2 Buds ha en stabil uppkoppling och möjlighet till ökad rörlighet. (Bild: Jabra)

En trådlös räckvidd på upp till 20 meter ger dig möjlighet att röra dig i hemmet eller i hybrid- eller distansarbetsmiljöer utan att kompromissa med samtalskvaliteten. För smidighetens skull går de att ansluta till två enheter samtidigt.

Hörlurarna är certifierade för virtuella mötesplattformar som Microsoft Teams och Zoom. De har 5 timmars samtalstid och totalt 33 timmars batteri inklusive laddningsfodral, vilket bör innebära att du klarar minst ett möte utan att behöva ladda.

Evolve2 Buds har justerbar ANC-teknik (Active Noise Cancellation) för att kunna stänga ute liv och rörelse vid distans- eller hybridarbete. Du kan anpassa ANC till dina lyssningspreferenser, blockera alla externa ljud och minimera distraktioner oavsett var du arbetar. Evolve2 Buds har också en funktion för tätningstest kallad MyFit, samt SafeTone med PeakStop, vilka ska säkerställa förbättrat hörselskydd och sägs ge den mest optimala tätningen för den bästa personliga ANC-upplevelsen.

Jabra MultiSensor Voice

För att du som användare tydligt ska höra de som deltar i samtalet används bland annat en kombination av fyra mikrofoner och benledningssensorer. Detta för att du ska få en så högkvalitativ samtalsupplevelse som möjligt utan brus.

Tillgänglighet och pris:

Jabra Evolve2 Buds finns tillgängliga från slutet av november med ett rekommenderat pris på 2 695 kronor.

Lämna en kommentar

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Mer behöver inte proffs betala Beyerdynamic DT 900 Pro X passar både proffs och entusiaster, de är lätta att använda med billig utrustning och de låter mycket dyrare än vad de är.
Hörlurar för musikälskare De ser ut som förut, men ljudet är bättre än någonsin i Sennheisers senaste hörlurar.
Dessa hörlurar är inte som alla andra HiFiMAN Audivina är något så sällsynt som ett par slutna planmagnetiska hörlurar.
Helt trådlöst: Audio-Technica investerar i ljudkvalitet ATH-TWX9 är ett par helt trådlösa öronproppar med extra hög ljudkvalitet samt omslutande 360-ljud.
Stilrent från Huawei Nu kommer efterföljaren till FreeBuds 4i
Följ Ljud & Bild