Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Distansjobba med Jabra

Jabra lanserar Jabra Evolve2 Buds, ett par true wireless-proppar tänkta för hybrid- och distansarbete.

Av / 2022-10-28 - 08:30
Distansjobba med Jabra

Virtuella möten hör numer till vardagen och därför lanserar Jabra nu Evolve2 Buds. Dessa trådlösa öronproppar är framtagna för att öka koncentrationen och förbättra samarbetet för de som inte enbart sitter på ett och samma ställe och jobbar.

– Den värld vi lever i idag har gjort att vi längtar efter frihet och flexibilitet för att kunna arbeta var som helst. Samtidigt har vi också lärt oss av vår undersökning Hybrid Ways of Working 2022 om den roll tekniken spelar för att öka medarbetarnas inkludering vid hybridarbete. Med allt detta i åtanke ville vi med Jabra Evolve2 Buds skapa en produkt som ger yrkesverksamma möjlighet att se, låta och vara professionella när de är på språng, säger Holger Reisinger, SVP på Jabra.

Jabra Evolve2 Buds
Tack vare en dongel som ansluts till datorn uppges Evolve2 Buds ha en stabil uppkoppling och möjlighet till ökad rörlighet. (Bild: Jabra)

En trådlös räckvidd på upp till 20 meter ger dig möjlighet att röra dig i hemmet eller i hybrid- eller distansarbetsmiljöer utan att kompromissa med samtalskvaliteten. För smidighetens skull går de att ansluta till två enheter samtidigt.

Hörlurarna är certifierade för virtuella mötesplattformar som Microsoft Teams och Zoom. De har 5 timmars samtalstid och totalt 33 timmars batteri inklusive laddningsfodral, vilket bör innebära att du klarar minst ett möte utan att behöva ladda.

Evolve2 Buds har justerbar ANC-teknik (Active Noise Cancellation) för att kunna stänga ute liv och rörelse vid distans- eller hybridarbete. Du kan anpassa ANC till dina lyssningspreferenser, blockera alla externa ljud och minimera distraktioner oavsett var du arbetar. Evolve2 Buds har också en funktion för tätningstest kallad MyFit, samt SafeTone med PeakStop, vilka ska säkerställa förbättrat hörselskydd och sägs ge den mest optimala tätningen för den bästa personliga ANC-upplevelsen.

Jabra MultiSensor Voice

För att du som användare tydligt ska höra de som deltar i samtalet används bland annat en kombination av fyra mikrofoner och benledningssensorer. Detta för att du ska få en så högkvalitativ samtalsupplevelse som möjligt utan brus.

Tillgänglighet och pris:

Jabra Evolve2 Buds finns tillgängliga från slutet av november med ett rekommenderat pris på 2 695 kronor.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Med ett kilopris som saffran

Stax elektrostater till ett folkligt pris

Slutna hörlurar för audiofiler.

Hörlurar byggda som högtalare

Kolla in dessa hörlurarna från Focal

Så här ser Sonos första hörlurar ut

Din egen personliga hemmabioupplevelse

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Rulla till toppen