TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är Reavons nya disksnurrare: UBR-X110

Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.

forfatter
Publicerad 2022-03-10 - 09:02

Blu-ray-spelare har blivit en nisch för de som värdesätter extra bild- och ljudkvalitet. Även om streamingtjänsterna lägger beslag på fler och fler tittare så finns det fortfarande intresse för fysiska medier där ute. Och filmentusiaster med en stor filmsamling behöver naturligtvis en bra diskspelare!

En av tillverkarna som livnär sig på entusiasterna är franska Reavon, som levererar några av de mest påkostade 4K Blu-ray-spelarna på marknaden. Nu är de ute med en ny modell!

Reavon UBR-X110

Nya UBR-RX110 tar över efter nuvarande UBR-X100, som har varit ”lillebror” i Reavon-sortimentet. Den är byggd efter samma recept som föregångaren, och det ska inte finnas några speciella förändringar i konstruktionen, utan snarare en extra funktion: Kompatibilitet med SACD.

Tidigare var man tvungen att punga ut med pengar för toppmodellen UBR-X200 om man ville ha den här funktionen, men nu när UBR-X110 finns kan man klara sig med den lite billigare varianten om man skulle ha ett antal Super Audio CD-skivor i samlingen.

Läs också Ny Blu-ray-spelare för kräsna Reavon UBR-X200 riktar sig till filmentusiaster som vill pressa ut maximalt ur sina disk-samlingar. Med solid byggkvalitet, skarp bild och bra anslutningar och inställningar är detta en spelare för de riktigt sparsmakade.

Den största och viktigaste skillnaden mellan UBR-X110 och toppmodellen är alltså att den senare har en mer påkostad analogdel.

REAVON UBR X110 1536x416 1

REAVON UBR X200 licences
Förutom UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD och SA-CD stöder Reavon UBR-X110 en mängd olika medieformat som FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV och M2TS, för uppspelning via USB eller nätverk. (Foto: Producent)

Pris och tillgänglighet

Reavon UBR-X110 finns redan i butik och kostar 10 400 kronor.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
McIntosh uppdaterar MX100 med Control4 Nu kan du integrera processorn i ditt smarta hem.
Ny Blu-ray-spelare från Reavon Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend