TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är Reavons nya disksnurrare: UBR-X110

Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.

forfatter
Publicerad 2022-03-10 - 09:02

Blu-ray-spelare har blivit en nisch för de som värdesätter extra bild- och ljudkvalitet. Även om streamingtjänsterna lägger beslag på fler och fler tittare så finns det fortfarande intresse för fysiska medier där ute. Och filmentusiaster med en stor filmsamling behöver naturligtvis en bra diskspelare!

En av tillverkarna som livnär sig på entusiasterna är franska Reavon, som levererar några av de mest påkostade 4K Blu-ray-spelarna på marknaden. Nu är de ute med en ny modell!

Reavon UBR-X110

Nya UBR-RX110 tar över efter nuvarande UBR-X100, som har varit ”lillebror” i Reavon-sortimentet. Den är byggd efter samma recept som föregångaren, och det ska inte finnas några speciella förändringar i konstruktionen, utan snarare en extra funktion: Kompatibilitet med SACD.

Tidigare var man tvungen att punga ut med pengar för toppmodellen UBR-X200 om man ville ha den här funktionen, men nu när UBR-X110 finns kan man klara sig med den lite billigare varianten om man skulle ha ett antal Super Audio CD-skivor i samlingen.

Läs också Ny Blu-ray-spelare för kräsna Reavon UBR-X200 riktar sig till filmentusiaster som vill pressa ut maximalt ur sina disk-samlingar. Med solid byggkvalitet, skarp bild och bra anslutningar och inställningar är detta en spelare för de riktigt sparsmakade.

Den största och viktigaste skillnaden mellan UBR-X110 och toppmodellen är alltså att den senare har en mer påkostad analogdel.

REAVON UBR X110 1536x416 1

REAVON UBR X200 licences
Förutom UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD och SA-CD stöder Reavon UBR-X110 en mängd olika medieformat som FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV och M2TS, för uppspelning via USB eller nätverk. (Foto: Producent)

Pris och tillgänglighet

Reavon UBR-X110 finns redan i butik och kostar 10 400 kronor.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Skrämmande realistisk biobild Sony tar laserbio till nya höjder med en highend-projektor som kommer att få dig att tappa hakan.
80-tums bild från 1 cm avstånd Supernära projektor ger skarpa bilder i klassrum och mötesrum.
Nakamichi väcker draken till liv Soundbar-högtalaren har totalt 21 kanaler och Dolby Atmos-surround.
lbpluss
Nya Apple TV är ett krutpaket Tredje generationens Apple TV 4K är en blixtsnabb enhet med starka prestanda, en sömlös användarupplevelse och fantastisk bild- och ljudkvalitet. Plugga in den och plocka fram popcornen!
Ljud som inte tar plats Inbyggnadshögtalarna DALI Phantom K-60 LP kräver praktiskt taget inget utrymme på djupet.
Följ Ljud & Bild