Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nu i Sverige: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Logitechs trådlösa öronproppar anpassar sig till dina öron och ska vara skräddarsydda för spel.

Av / 2023-02-01 - 16:42
Nu i Sverige: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Vi har tidigare skrivit om Logitechs nya spel-öronproppar när de först lanserades i höstas, men nu finns Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds tillgängliga i Sverige.

Detta är branschens första specialanpassade in-ear hörlurar för gaming. Genom att enkelt trycka på en knapp så skapar vår Lightform-teknik en hörlur som formar sig perfekt efter användarens öra. I kombination med vår trådlösa LIGHTSPEED-teknik ger det användare ett par in-ear hörlurar med hög spelprestanda och komfort, säger Ujesh Desai, vice president and general manager på Logitech Gaming.

Läs också Självformande proppar från Logitech Individuellt formgjutna öronproppar har hittills varit reserverat för professionella musiker. Logitech har hittat en lösning som verkar genial.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Alla som har provat olika öronsnäckor vet att passformen spelar en viktig roll för både ljudkvalitet och bärkomfort. Och eftersom inga två hörselgångar är exakt lika, ingår vanligtvis gummikuddar i olika storlekar för att säkerställa en bekväm passform som isolerar bra. Alternativet är att få öronsnäckorna gjutna efter dina egna hörselgångar, men det kan snabbt bli väldigt dyrt!

Läs också 3D-printade till dina öron De formgjutna öronpropparna är gjorda av mjuk silikon för att ha extra bekväm passform. Ett filter släpper dessutom in önskad mängd ljud från omgivningen i örat.

Logitechs har provat en annan twist på G FITS, med en patenterad teknik som de kallar Lightform. Öronsnäckorna är fyllda med en speciell gel och använder lysdioder för att värma och forma gelén till örats konturer. Logitech lovar perfekt passform på 60 sekunder.

Öronsnäckorna kan anslutas till PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch, mobiler och surfplattor. De har både Bluetooth och Logitechs egen Lightspeed-anslutning, vilket bör säkerställa en stabil ljudöverföring med lägsta möjliga latens. Propparna har förinställda ljudlägen för musik, FPS eller RPG-spel. De har också två inbyggda mikrofoner för att kunna kommunicera med andra spelare.

Logitech-G-Fits-BOB-Blue-White Logitech-G-FITS-True-Wireless-Gaming-Earbuds-image
<
>
Logitech G FITS finns i svart och vit utgåva med ett praktiskt etui. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds finns i svart och vit utgåva och finns hos svenska återförsäljare och LogitechG.com nu. Priset är 2 699 kronor.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

2 reaktioner på ”Nu i Sverige: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds”

 1. Leif holmström

  Hej jag har köpt dessa lurar
  Låter ok med deras app
  Jag gillar inte för mycket bas
  Dom låter inte dåligt
  Alla tycker inte likadant
  Testat på samsung surfplatta

 2. Leif holmström

  Jag tror inte dom
  Är så bra för spel
  Musik och telefonsamtal är ok
  600 för mycket är priset

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Maskfiasko för Razer

Spela ”Fallout” i Excel

Gaming med hjälp av AI

Mängder av nya spelskärmar

De bästa spelen 2024 (hittills)

IKEA: Gatustil för gamers

Razers nya samarbete tar kunderna med byxorna nere

Flaggskepp för spel från LG

Så här blir PS5 Pro

Streaming och teamchatt med färger

PS5-uppdatering rullas ut nu

Spela PS5 i Sonys Afeela-bil

Rulla till toppen