Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

AOC Gaming C27G4ZXE – snabb gamingskärm till lågt pris

Om snabbhet är av största vikt är Full HD-upplösning fortfarande svaret. AOC:s nya kurvade 27" är snabb utan att spräcka budgeten.

Av / 2024-07-01 - 14:48
AOC Gaming C27G4ZXE – snabb gamingskärm till lågt pris

Precis när vi trodde att vi hade sett den sista spelmonitorn i Full HD-upplösning (1 920 x 1 080 pixlar) lanserar AOC:s undermärke AGON en ny: den böjda 27″ AOC Gaming C27G4ZXE. Och det kan finnas en bra anledning till det. Den låga upplösningen möjliggör en högre uppdateringsfrekvens på displaypanelen. Och som en extra bonus kan mindre kraftfulla grafikkort också leverera hög hastighet i Full HD-upplösning, eftersom färre pixlar behöver registreras på skärmen än i högre upplösningar.

Med en uppdateringsfrekvens på 280 Hz ger AOC GAMING C27G4ZXE en smidig spelupplevelse där även de snabbaste rörelserna är tydliga. C27G4ZXE är utrustad med en snabb VA-panel med ett kontrastförhållande på 4000:1 och HDR10-stöd.

(Foto: AOC)

För att eliminera sönderrivna bilder och hackande stöder AOC C27G4ZXE Adaptive-Sync, som synkroniserar skärmens uppdateringsfrekvens med GPU-signalen.

Pris och tillgänglighet

AOC GAMING C27G4ZXE är tillgänglig nu och priset på 2 999 kr gör den till en av de billigaste 280 Hz-skärmarna.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AOC: Full HD fortfarande aktuellt

Första UPS:en för spelare

Platt tangentbord kan nästan skickas som ett brev

Razers nya gamingmus väger endast 55 gram

Här är de nya Xbox-konsolerna

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Ny ergonomisk spelmus från Glorious

Skräddarsytt spelljud med Arctis Nova 5

Rulla till toppen