Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Logitech G515 är ett superlågt mekaniskt tangentbord

Ergonomi och spelprestanda kan gå hand i hand: Logitech G515 är endast 22 mm högt.

Av / 2024-06-26 - 11:38
Logitech G515 är ett superlågt mekaniskt tangentbord

Mekaniska tangentbord är fortfarande förstahandsvalet för gaming. Men de är oftast stora, tunga och klumpiga. Och de är högljudda.

Det här är egenskaper som vissa av oss ser som en fördel. Men om du föredrar något lättare och mer elegant kan du ta en titt på Logitechs nya G515-tangentbord. Det är platt som en pannkaka (eller i alla fall lägre än en pizza) och nästan ljudlöst. Det är också ganska elegant att titta på.

(Foto: Logitech)

Med en höjd på endast 22 mm finns det inget behov av ett handledsstöd. G515 har lågprofilerade brytare med ett aktiveringsavstånd på bara 1,3 mm. Tangenternas totala rörelse är 3,2 mm. G515 är också byggt med ett lager ljuddämpande skum och fabrikssmorda kontakter. Tack och lov kan du fortfarande höra att det är ett mekaniskt tangentbord, men ljudet är mer dämpat och sofistikerat.

(Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech G515 finns i två versioner: en trådlös version med Logitechs Lightspeed-standard, som finns tillgänglig nu för 1 699 kronor. Och en kabelansluten version för 1 299 kronor, som kommer senare i år. Det trådlösa tangentbordet har även stöd för Bluetooth och USB-anslutning.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fortnite tillbaka på iOS

AOC: Full HD fortfarande aktuellt

Första UPS:en för spelare

Platt tangentbord kan nästan skickas som ett brev

Razers nya gamingmus väger endast 55 gram

Här är de nya Xbox-konsolerna

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Ny ergonomisk spelmus från Glorious

Rulla till toppen