Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Razer lanserar ny, och lättare, DeathAdder

Med prisbelönta DeathAdder V3 Pro som utgångspunkt har Razer utvecklat en ny gamingmus, kallad DeathAdder V3 HyperSpeed – som är något lättare och billigare än förlagan.

Av / 2024-06-25 - 10:52
Razer lanserar ny, och lättare, DeathAdder

Razer meddelar att de sålt fler än 20 miljoner enheter i sin DeathAdder-serie, och att de i framtagandet av den nya modellen behandlat form, designvinklar, höjdjusteringar etcetera med största omsorg samt testat och validerat justeringarna för att uppfylla kraven från såväl proffs som community.

Nya DeathAdder V3 HyperSpeed väger endast 55 gram, vilket är 12 procent mindre än DeathAdder V3 Pro som väger 63 gram (som en parentes kan nämnas att undertecknads mus, Logitech MX Master 3S, väger 141 gram).

Razer HyperSpeed Wireless ska säkerställa pålitlig anslutning med låg latens, och musen kan även uppgraderas till 8 000 Hz trådlös pollingfrekvens med Razer HyperPolling Wireless Dongle, som säljs separat.

Musen är försedd med Razer Optical Mouse Switches Gen-3 och Razer Focus X 26K optisk sensor, och den anges klara upp till 100 timmars användning på en laddning.

Pris och tillgänglighet

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed är tillgänglig nu och kostar 120 Euro.

Läs också Välgjord klassiker Deathadder V3 Pro är den senaste modellen i en 17 år gammal serie. Men innehållet är helt modernt.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AOC: Full HD fortfarande aktuellt

Första UPS:en för spelare

Platt tangentbord kan nästan skickas som ett brev

Razers nya gamingmus väger endast 55 gram

Här är de nya Xbox-konsolerna

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Ny ergonomisk spelmus från Glorious

Skräddarsytt spelljud med Arctis Nova 5

Rulla till toppen