Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ny Brio webbkamera och Zone trådlöst headset

Logitech lanserar nya webbkameror och headset för kontoret - i fräscha färger

Skrivet av - Publicerad 2022-09-17 - 09:00
Ny Brio webbkamera och Zone trådlöst headset

En dag med möten på kontoret kan numera enkelt ske hemifrån. Detta har medfört nya utmaningar för utrustningen på (hemma)kontoret. För detta ändamål har Logitech lanserat webbkameran Brio 505 och headsetet Zone Vibe Wireless.

blank
Logitech Brio 505 kan några extra knep – som att titta ner på skrivbordet. (Foto: Logitech)

Logitech Brio 505 lovar “professionell ljud- och videokvalitet” och den har några extra knep i rockärmen. Med funktionen Show Mode kan du dela skisser eller andra fysiska objekt. Detta görs genom att vrida kameran nedåt för att fokusera på objekt på bordet, samtidigt som en inbyggd sensor automatiskt vänder bilden rätt.

Brio 505 är kompatibel med de flesta videokonferensplattformar och certifierad för Microsoft Teams, Google Meet och Zoom.

blank
Logitech Zone Vibe är ett trådlöst headset som finns i flera versioner för kontor och hemmakontor. (Foto: Logitech)

Logitech Zone Vibe Wireless är en hybrid mellan headset och hörlurar. Dessa är också kompatibla med videokonferensplattformar. Och IT-avdelningen kan få sin önskan om kontroll uppfylld genom att skicka uppdateringar via Logi Tune och Logitech Sync till hörlurarna.

Båda produkterna är certifierat koldioxidneutrala. Plastdelarna i Brio 505 är till 68 % återvunnen plast och Zone Vibe Wireless är tillverkad av minst 25 % återvunnen plast.

Standardversionen av båda är grå, men för hemmabruk (eller för det rymliga kontorslandskapet) finns de också i rosa, offwhite och grafitgrå.

Webbkameran Brio 505 lanseras också för konsumenter under namnet Brio 500-serien. Konsumentvarianterna finns i rosa, grafit och offwhite, medan företagsversionen Brio 505 finns i grafitgrått.

Pris och tillgänglighet

Logitech Brio 505 webbkamera kostar 1 499 kronor och Zone Vibe Wireless (kontorsversion) kostar 1 399 kronor.

 

Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

Läs mer
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen