Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 06Delta

Nyhet

Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

Skrivet av / 2022-05-26 - 10:00
Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Logitech har utökat sin så kallade Master-serie med två nya mekaniska tangentbord – MX Mechanical i full storlek och MX Mechanical Mini – i tillägg till en MX Master 3S-mus.

“Det finns en växande skara softwareutvecklare som förälskade sig i mekaniska tangentbord när de började spela, och som nu kommer få den samma känslan av precision och kontroll med sina professionella tangentbord,” säger Tolya Polyanker, chef för MX-serien inom Kreativitet och Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical och MX Mechanical Mini erbjuder den senaste generationen av lågprofilerade mekaniska kontakter. Tysta, taktila tangenter gör det till Logitechs mest tystgående mekaniska tangentbord någonsin, med en fantastisk mekanisk skrivkänsla, lovar producenten.

Tangentborden har designats med tvåfärgade tangenter för en optimerad visuell utformning. Smart bakgrundsbelysning med sex belysningsmöjligheter anpassar automatiskt ljusstyrkan till ljuset i omgivningarna och släcker ner när det inte längre är nödvändigt med ljus – för effektiv batteriförbrukning.

MX Mechanical Combo MX Master 3 2048x1538 1
(Foto: Logitech)

Den nya mekaniska musen, MX Master 3S, har en 8 000 DPI optisk sensor som kan användas på de flesta ytor, inklusive glas. Musens klick ska dessutom vara 90% mer tystgående än tidigare produkter i Master-serien.

Anpassningsmöjligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S är alla kompatibla med Logi Options+-software – nu utan Beta. Det innebär att användaren kan anpassa musknapparna eller använda förinställda knappar, justera markörhastighet, anpassa bakgrundsbelysningen och mycket mer för att optimera sitt arbete och se till att funktionerna passar användarens egna preferenser.

Alla tre produkter, som är utrustade med både bluetooth och Logi Bolt trådlös teknologi, kan anslutas med upp till tre olika enheter. I tillägg är de tre produkterna kompatibla med flera olika operativsystem, så som Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS och Linux.

MX Master 3S Pale Grey 2048x1536 1
(Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S kommer finnas tillgängliga i maj 2022.

Vägledande pris för MX Mechanical-tangentbordet är 1 799 kronor, för MX Mechanical Mini-tangentbordet 1 599 kronor och för MX Master 3S 1 399 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Apple håller fast vid Lightning ett litet tag till

Ingen 27-tums iMac

Fler portar till Chromebook

Vikbar PC äntligen klar efter ett års försening

Vad sjutton är Copilot?

MacBook Pro i svart!

Blixtsnabb ny iMac

Apple drar ifrån konkurrenterna

Qualcomm slår Apple M1

Få upp till 19 gigabit trådlöst nätverk

Överlägsen WiFi-hastighet

Böjda tangenter för trötta handleder

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen