TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

forfatter
Publicerad 2022-05-26 - 10:00

Logitech har utökat sin så kallade Master-serie med två nya mekaniska tangentbord – MX Mechanical i full storlek och MX Mechanical Mini – i tillägg till en MX Master 3S-mus.

“Det finns en växande skara softwareutvecklare som förälskade sig i mekaniska tangentbord när de började spela, och som nu kommer få den samma känslan av precision och kontroll med sina professionella tangentbord,” säger Tolya Polyanker, chef för MX-serien inom Kreativitet och Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical och MX Mechanical Mini erbjuder den senaste generationen av lågprofilerade mekaniska kontakter. Tysta, taktila tangenter gör det till Logitechs mest tystgående mekaniska tangentbord någonsin, med en fantastisk mekanisk skrivkänsla, lovar producenten.

Tangentborden har designats med tvåfärgade tangenter för en optimerad visuell utformning. Smart bakgrundsbelysning med sex belysningsmöjligheter anpassar automatiskt ljusstyrkan till ljuset i omgivningarna och släcker ner när det inte längre är nödvändigt med ljus – för effektiv batteriförbrukning.

MX Mechanical Combo MX Master 3 2048x1538 1
(Foto: Logitech)

Den nya mekaniska musen, MX Master 3S, har en 8 000 DPI optisk sensor som kan användas på de flesta ytor, inklusive glas. Musens klick ska dessutom vara 90% mer tystgående än tidigare produkter i Master-serien.

Anpassningsmöjligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S är alla kompatibla med Logi Options+-software – nu utan Beta. Det innebär att användaren kan anpassa musknapparna eller använda förinställda knappar, justera markörhastighet, anpassa bakgrundsbelysningen och mycket mer för att optimera sitt arbete och se till att funktionerna passar användarens egna preferenser.

Alla tre produkter, som är utrustade med både bluetooth och Logi Bolt trådlös teknologi, kan anslutas med upp till tre olika enheter. I tillägg är de tre produkterna kompatibla med flera olika operativsystem, så som Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS och Linux.

MX Master 3S Pale Grey 2048x1536 1
(Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S kommer finnas tillgängliga i maj 2022.

Vägledande pris för MX Mechanical-tangentbordet är 1 799 kronor, för MX Mechanical Mini-tangentbordet 1 599 kronor och för MX Master 3S 1 399 kronor.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-datorer för vardagliga behov Förnuft och återvunna material är ledorden för Dell Inspirons nya modeller för skrivbordet och ryggsäcken.
Inga reservdelar: Kunder får vänta i flera månader Apple släpar efter med reparationer.
Dell XPX med större minimalism 2022-generationen av Dell XPS 13 ultrabook bantad 1,8 gånger på insidan.
Koloss på lerfötter Samsung Galaxy Book2 Pro 360 är ett bra exempel på en god idé som är dåligt genomförd.
Philips: Två datorskärmar för arbete och fritid Hemmakontor eller bortakontor? Philips datorskärmar har inbyggt ljud och kamera.
De viktigaste nyheterna i macOS Ventura Apple gör Mac-upplevelsen bättre genom att lägga till nya produktivitetsverktyg och kontinuitetsfunktioner i macOS.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend