Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

Av / 2022-05-26 - 10:00
Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Logitech har utökat sin så kallade Master-serie med två nya mekaniska tangentbord – MX Mechanical i full storlek och MX Mechanical Mini – i tillägg till en MX Master 3S-mus.

“Det finns en växande skara softwareutvecklare som förälskade sig i mekaniska tangentbord när de började spela, och som nu kommer få den samma känslan av precision och kontroll med sina professionella tangentbord,” säger Tolya Polyanker, chef för MX-serien inom Kreativitet och Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical och MX Mechanical Mini erbjuder den senaste generationen av lågprofilerade mekaniska kontakter. Tysta, taktila tangenter gör det till Logitechs mest tystgående mekaniska tangentbord någonsin, med en fantastisk mekanisk skrivkänsla, lovar producenten.

Tangentborden har designats med tvåfärgade tangenter för en optimerad visuell utformning. Smart bakgrundsbelysning med sex belysningsmöjligheter anpassar automatiskt ljusstyrkan till ljuset i omgivningarna och släcker ner när det inte längre är nödvändigt med ljus – för effektiv batteriförbrukning.

MX Mechanical Combo MX Master 3 2048x1538 1
(Foto: Logitech)

Den nya mekaniska musen, MX Master 3S, har en 8 000 DPI optisk sensor som kan användas på de flesta ytor, inklusive glas. Musens klick ska dessutom vara 90% mer tystgående än tidigare produkter i Master-serien.

Anpassningsmöjligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S är alla kompatibla med Logi Options+-software – nu utan Beta. Det innebär att användaren kan anpassa musknapparna eller använda förinställda knappar, justera markörhastighet, anpassa bakgrundsbelysningen och mycket mer för att optimera sitt arbete och se till att funktionerna passar användarens egna preferenser.

Alla tre produkter, som är utrustade med både bluetooth och Logi Bolt trådlös teknologi, kan anslutas med upp till tre olika enheter. I tillägg är de tre produkterna kompatibla med flera olika operativsystem, så som Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS och Linux.

MX Master 3S Pale Grey 2048x1536 1
(Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S kommer finnas tillgängliga i maj 2022.

Vägledande pris för MX Mechanical-tangentbordet är 1 799 kronor, för MX Mechanical Mini-tangentbordet 1 599 kronor och för MX Master 3S 1 399 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Snabbt internet till överkomligt pris

Jensen Huang Superstar

Krig om AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google ska göra AR-glasögon

ICQ-chatten stänger

Copilot+ en ”mardröm för privatlivet”

Populär konferenskamera får en uppföljare

Nu kommer de snabba, intelligenta datorerna

Ingen M4 för stationär Mac i år

Dell Inspiron: Flexibla laptops till skrivbordet

Små och kraftfulla datorer med grön look

Rulla till toppen