TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Logitech lanserar mekaniska tangentbord och mus

Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

forfatter
Publicerad 2022-05-26 - 10:00

Logitech har utökat sin så kallade Master-serie med två nya mekaniska tangentbord – MX Mechanical i full storlek och MX Mechanical Mini – i tillägg till en MX Master 3S-mus.

“Det finns en växande skara softwareutvecklare som förälskade sig i mekaniska tangentbord när de började spela, och som nu kommer få den samma känslan av precision och kontroll med sina professionella tangentbord,” säger Tolya Polyanker, chef för MX-serien inom Kreativitet och Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical och MX Mechanical Mini erbjuder den senaste generationen av lågprofilerade mekaniska kontakter. Tysta, taktila tangenter gör det till Logitechs mest tystgående mekaniska tangentbord någonsin, med en fantastisk mekanisk skrivkänsla, lovar producenten.

Tangentborden har designats med tvåfärgade tangenter för en optimerad visuell utformning. Smart bakgrundsbelysning med sex belysningsmöjligheter anpassar automatiskt ljusstyrkan till ljuset i omgivningarna och släcker ner när det inte längre är nödvändigt med ljus – för effektiv batteriförbrukning.

MX Mechanical Combo MX Master 3 2048x1538 1
(Foto: Logitech)

Den nya mekaniska musen, MX Master 3S, har en 8 000 DPI optisk sensor som kan användas på de flesta ytor, inklusive glas. Musens klick ska dessutom vara 90% mer tystgående än tidigare produkter i Master-serien.

Anpassningsmöjligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S är alla kompatibla med Logi Options+-software – nu utan Beta. Det innebär att användaren kan anpassa musknapparna eller använda förinställda knappar, justera markörhastighet, anpassa bakgrundsbelysningen och mycket mer för att optimera sitt arbete och se till att funktionerna passar användarens egna preferenser.

Alla tre produkter, som är utrustade med både bluetooth och Logi Bolt trådlös teknologi, kan anslutas med upp till tre olika enheter. I tillägg är de tre produkterna kompatibla med flera olika operativsystem, så som Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS och Linux.

MX Master 3S Pale Grey 2048x1536 1
(Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S kommer finnas tillgängliga i maj 2022.

Vägledande pris för MX Mechanical-tangentbordet är 1 799 kronor, för MX Mechanical Mini-tangentbordet 1 599 kronor och för MX Master 3S 1 399 kronor.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

2 svar på ”Därför är detta INTE ett test av Samsung Galaxy S23 Ultra.”

    • Om det ändå var en mer spännande produkt än en i raden av nästan identiska modeller som årligen spottas ut. Då hade man kanske kunnat förstå hemlighetsmakeriet. Så otroligt tramsigt av Samsung.

      Svara

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

Spännande 'böcker' från Samsung Samsung Galaxy Book3 kommer i fem versioner, och hårdvaran är helt uppdaterad.
Bättre videokonferenser billigt Logitech Brio 300 är en överkomlig webbkamera som erbjuder bättre kvalitet på Zoom och Teams än datorns inbyggda kamera.
Nya MacBooks och Mac minis med nya, kraftfullare M2-processorer Det blixtsnabba M2-chipet från Apple får två ännu snabbare uppdateringar som hittar in i både Mac mini och MacBook Pro.
lbpluss
En tvättäkta lättviktare Lenovo Yoga Slim 7i Carbon är den lättaste bärbara datorn vi någonsin testat. Tyvärr medför den smala formfaktorn ett par obehagliga kompromisser.
Följ Ljud & Bild