Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Hörs på mötet med Jabra

Jabra Speak2 är en ny generation av firmans möteshögtalare som lovar bättre ljud och naturliga samtal.

Av / 2023-03-08 - 11:54
Hörs på mötet med Jabra

Hybridarbete (tidigare kallat hemmakontor) gör att du kan få arbete gjort utan att nödvändigtvis behöva resa hela vägen till kontoret. En dag som denna, som började med kraftigt snöfall och hård vind, låter det som en utmärkt idé.

Men det kan vara svårt att hänga med på lika villkor det är möte med kollegorna. Både de på huvudkontoret och de andra hemmaarbetarna på sina kontor. Speciellt ljudet brukar krångla.

Detta kan åtgärdas med en möteshögtalare – alltså en högtalartelefon – som är utrustad med riktade mikrofoner och något bättre än den ynkliga högtalaren i mobilen eller den bärbara datorn.

Jabra Speak2 75 (Foto: Jabra)

Jabra Speak2-serien är, som namnet antyder, en ny generation av företagets mötestalare. Alla tre modellerna i serien har full duplexljud, vilket innebär att ljudet går fram i båda riktningarna, även om ni pratar i mun på varandra.

Läs också Jabras webbkamera är både snygg och smart Jabra Panacast 20 ger den mest prisvärda bilden vi har sett hittills. Och plus i kanten för att den nästan är elegant!

Toppmodellen, Jabra Speak2 75, har en 65 mm fullregister-högtalare, medan Speak2 55 och Speak2 40 måste nöja sig med ett 50 mm element. Alla har fyra riktade mikrofoner som ska se till att det blir din röst, och inte oljudet från omgivningen som de andra deltagarna får höra. Alla tre är också IP64-certifierade, så mötet kan hållas utomhus i regn, om det skulle behövas.

Jabra Speak2 40 ansluts till dator eller mobil med USB-kabel, medan Speak2 55 och Speak2 75 också kan användas trådlöst via Bluetooth.

Pris och tillgänglighet

Jabra Speak2 75 kostar 4 300 kronor
Jabra Speak2 55 kostar 1 800 kronor
Jabra Speak2 40 kostar 1 600 kronor

Alla kan köpas från slutet av mars.

Från vänster: Jabra Speak2 40, 55 og 75. (Foto: Jabra)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populär konferenskamera får en uppföljare

Nu kommer de snabba, intelligenta datorerna

Ingen M4 för stationär Mac i år

Dell Inspiron: Flexibla laptops till skrivbordet

Små och kraftfulla datorer med grön look

Sugen på en snabbare dator?

Ljuger Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriösa

Chromebooks med mer kraft

Möblera hemmet med IKEA-AI

Många skärmfunktioner för få kronor

Logitech-kitet överbryggar klyftan mellan arbete och hem

Rulla till toppen