TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nya Surface-modeller för Windows 11

Microsoft har uppdaterat Surface-serien av bärbara enheter som ska släppas samtidigt som Windows 11.

forfatter
Publicerad 2021-09-24 - 18:02

När nästa upplaga av Windows har premiär den 5 oktober kommer uppgraderingen från Windows 10 för de flesta att ske som en automatisk och gratis uppdatering.

För dem som bestämt sig för att fira Windows 11 med en ny dator har Microsoft en rad nya Surface-datorer redo, som just har introducerats och som (förutom Surface Laptop Studio) också kan levereras från och med den 5 oktober.

Surface Laptop Studio är toppmodellen för kreativa proffs, där 14”-skärmen kan lutas över tangentbordet på staffli-sätt. Utgångspriset för den nya Surface Laptop Studio är cirka 18 500 kronor.

Surface Laptop Studio. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 8 har fått en ordentlig översyn på hårdvarusidan och borde nu vara mer än dubbelt så snabb som sin föregångare. Den har elfte generationens Intel-processorer, två Thunderbolt 4-portar och är byggd på Intel Evo-plattformen. Utgångspriset för Surface Pro 8 är cirka 12 600 kronor.

Surface Pro 8. (Foto: Microsoft)

På ytan liknar Surface Pro X storebror Pro, men är både tunnare och lättare – och byggd på en ARM-processor. Utgångspriset för Surface Pro X är 12 899 kronor.

Surface Pro X (Foto: Microsoft)

Surface Go 3 är en lätt 10-tums 2-i-1-dator för daglig användning. Surface Go 3 är 60 % snabbare än sin föregångare med en Intel Core i3-processor. Utgångspriset för Surface Go 3 är 4 790 kronor..

Surface Go 3. (Foto: Microsoft)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum av mötet Med 4x zoom lovar Creative Live! Cam Sync V3 att sätta dig i mitten av ... Zoom.
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend