TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Gaming-mus i rosa

Alla hjärtans dag-present till spelnörden: en superlätt och snabb mus – i rosa.

forfatter
Publicerad 2022-02-14 - 09:00

Vad ger man sin älskling för romantisk present på Alla hjärtans dag? Om han eller hon är en hardcore-spelnörd kan svaret vara en Logitech Pro X Superlight. I rosa.

Förutom färgen har Pro X Superlight allt som ett seriöst stycke gaming-redskap ska ha: en högupplöst 25K-sensor som registrerar även de snabbaste rörelserna på musmattan och en lika snabb trådlös 2,4 GHz-anslutning. Som hos Logitech heter Lightspeed.

Läs också Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
Inledning

Musen har dessutom gått på diet och väger nu bara 63 gram, är en fjärdedel mindre än den vanliga Pro Wireless-musen.

Pro X Superlight Wireless Family
Pro X Superlight Wireless Family. (Foto: Logitech)

Musen finns i rosa (och i vitt och svart) och kostar 1 700 kronor.

Om ditt hjärtas utvalda inte är en gamer har vi gjort en liten guide till 10 romantiska teknikprylar som kanske kan skänka glädje.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Teslas hemliga vapen: en superdator Superdatorn Tesla Dojo är deras vapen i kampen om att ha de säkraste, mest självkörande bilarna.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Lysande jättematta Få Tron-stil på skrivbordet med Razers gigantiska musmattor med inbyggda RGB-lampor.
Kom i centrum av mötet Med 4x zoom lovar Creative Live! Cam Sync V3 att sätta dig i mitten av ... Zoom.
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend