TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Allt du behöver för tre års utskrifter

Brothers nya skrivare till hemmakontoret levereras med förbrukningsmaterial för tre år. Allt du behöver komplettera med är papper och kreativitet.

forfatter
Publicerad 2021-08-30 - 15:43

Bläckskrivare är billiga att köpa, men själva bläcket har en tendens att bli dyrt – och har en förmåga att ta slut precis när man trodde att det fortfarande fanns kvar i skrivaren.

Brother lanserar nu en serie professionella skrivare som är utformade speciellt för hemmakontor. Serien innehåller tre bläckstråleskrivare med många funktioner och anslutningsmöjligheter, så att anställda och småföretagare alltid kan vara uppkopplade.

En av skrivarna är en så kallad ”All In Box-modell” – en paketlösning som hjälper användare att minska utskriftskostnaderna. Paketet innehåller stora bläckpatroner så att man får allt man behöver för tre års utskrifter (beräknat efter en förbrukning på 200 sidor per månad).

Läs också Utskrifter utan krångel Glöm allt om att stressa till stormarknaden för att skrivaren plötsligt fått slut på bläck. HP vill göra det enkelt att skriva ut hemma. Även bläckräkningen blir enkel.

MFC-J4340DW har automatisk dubbelsidig utskrift med 1200 x 4800 dpi-upplösning och utskriftshastigheter på upp till 20 sidor per minut. Skrivaren kan också anslutas till en mobiltelefon. Priset är 2 600 kronor.

Om du behöver högre papperskapacitet har MFC-J4540DW samma funktioner som MFC-J4340DW, men två pappersfack för sammanlagt 400 ark. Denna allt-i-ett-bläckstråleskrivare kostar 3 200 kronor.

MFC-J4540DWXL (artikelfoto) är en ”All In Box-modell” med samma funktioner som MFC-J4540DW. Men man får också tillräckligt med bläck för tre års utskrifter, eftersom den levereras med stora bläckpatroner som kan skriva ut upp till 6 000 sidor i svartvitt och 5 000 sidor i färg. Pris: 4 400 kronor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Lysande jättematta Få Tron-stil på skrivbordet med Razers gigantiska musmattor med inbyggda RGB-lampor.
Kom i centrum av mötet Med 4x zoom lovar Creative Live! Cam Sync V3 att sätta dig i mitten av ... Zoom.
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend