TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Allt du behöver för tre års utskrifter

Brothers nya skrivare till hemmakontoret levereras med förbrukningsmaterial för tre år. Allt du behöver komplettera med är papper och kreativitet.

Bläckskrivare är billiga att köpa, men själva bläcket har en tendens att bli dyrt – och har en förmåga att ta slut precis när man trodde att det fortfarande fanns kvar i skrivaren.

Brother lanserar nu en serie professionella skrivare som är utformade speciellt för hemmakontor. Serien innehåller tre bläckstråleskrivare med många funktioner och anslutningsmöjligheter, så att anställda och småföretagare alltid kan vara uppkopplade.

En av skrivarna är en så kallad ”All In Box-modell” – en paketlösning som hjälper användare att minska utskriftskostnaderna. Paketet innehåller stora bläckpatroner så att man får allt man behöver för tre års utskrifter (beräknat efter en förbrukning på 200 sidor per månad).

Utskrifter utan krångel Glöm allt om att stressa till stormarknaden för att skrivaren plötsligt fått slut på bläck. HP vill göra det enkelt att skriva ut hemma. Även bläckräkningen blir enkel.

MFC-J4340DW har automatisk dubbelsidig utskrift med 1200 x 4800 dpi-upplösning och utskriftshastigheter på upp till 20 sidor per minut. Skrivaren kan också anslutas till en mobiltelefon. Priset är 2 600 kronor.

Om du behöver högre papperskapacitet har MFC-J4540DW samma funktioner som MFC-J4340DW, men två pappersfack för sammanlagt 400 ark. Denna allt-i-ett-bläckstråleskrivare kostar 3 200 kronor.

MFC-J4540DWXL (artikelfoto) är en ”All In Box-modell” med samma funktioner som MFC-J4540DW. Men man får också tillräckligt med bläck för tre års utskrifter, eftersom den levereras med stora bläckpatroner som kan skriva ut upp till 6 000 sidor i svartvitt och 5 000 sidor i färg. Pris: 4 400 kronor.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.