annons
annons

Nyheter

”Osynlig” hållare för mobiltelefon och andra prylar

Knäpp fast mobilen på instrumentpanelen eller fjärrkontrollen på fåtöljens armstöd.

Smartmobiler kan vara utmärkta och billiga (eller helt gratis) ersättare till GPS-navigatorer i bilen. Det kan däremot vara svårt att hitta en bra plats på instrumentpanelen. Och en mobilhållare är dyr och klumpig – om den över huvud taget går att få tag på till just den telefonmodell man råkar ha för tillfället.

Neutron S är en annorlunda och riktigt elegant lösning på problemet. Det handlar om en magnetisk och nästan helt osynlig universalhållare för allehanda prylar.

Hållaren består av två delar: en magnetisk metallskiva som sätts fast på instrumentpanelen och en lite mindre bricka, lika stor som ett mynt, som klistras fast på baksidan av mobilen med dubbelhäftande tejp.

neutrons1-460x225
Så här diskret är den magnetiska hållaren. Metallbrickan som sätts fast på mobilen är ännu mindre.

Neutron S kan hålla kolla på andra saker än telefonen också. Man kan till exempel sätta fast surfplattan på kylskåpsdörren eller haka fast fjärrkontrollen vid sidan av soffbordet.

Tillverkaren Bungajungle startade Neutron S som ett Kickstarter-projekt och numera går försäljningen så bra att leverantörerna inte hinner med efterfrågan i vissa länder.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-