Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Horn till iPhone

En passiv förstärkare till din iPhone? Lo-tech till hi-tech? Megaphone är en högst alternativ lösning

Av / 2013-10-01 - 13:12
Horn till iPhone

”MegaPhone” är en passiv förstärkare – det betyder helt enkelt att det är ett horn, typ det du hittar på gamla trattgrammofoner – gjord i keramik och kompatibel med iPhone och iPod Touch. En produkt utöver det vanliga, säger importören i sitt pressmeddelande, och det kan vi skriva under på. Man säger vidare att  ”den är trevlig att titta på och erbjuder en exceptionell ljudupplevelse”.

MegaPhone har en tidlös design. Först presenterades den på Salone Satellite år 2011. MegaPhone-förstärkaren kräver alltså ingen ström då det är en rent akustisk förstärkning det handlar om. Man säger att det är en idealisk enhet för att lyssna på musik utan hörlurar, eller för att utföra handsfree-samtal. Hornet är utfört i keramik och stativet i massivt trä. Stativet lyfter luren från underlaget  – ”detta för att öka vibrationen av förstärkaren och för att optimera ljudmissionen”, som det heter i pressmeddelande. MegaPhone är konstruerad, utvecklad och tillverkas i Italien och sägs lämna ett bestående intryck till dem som tittar eller lyssnar.

Lanseras i Sverige under hösten via Canman Distribution och till ett pris av  3.790 kr (vit, svart), 4590 kr (grå) eller  5.490 kr (guld, platina, koppar).

www.canman.se

Megaphone_Tris_CutOut

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen