TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Svenska priser på LG OLED

LG:s nya 2021-modeller har precis börjat dyka upp i butikerna. Kolla in de första priserna här!

forfatter
Publicerad 2021-03-29 - 12:35

LG hade stor framgång med förra årets OLED-modeller, och de sista resterna av den utgående modellserien BX och CX säljs numera till riktigt bra priser. Men nu kommer de nya 2021-modellerna!

Ett par av de nya OLED-skärmarna har just dykt upp med pris och lagerstatus hos Ljud & Bilds samarbetspartner Prisjakt.nu.

Svenska priser på LG OLED

Först ut är den nya C1-serien (efterträdaren till CX). Det är NetOnNet som listar de första priserna, vi räknar med att andra återförsäljare som Elgiganten, Power med flera också dyker upp snart.

LG OLED
LG OLED C1 kommer för första gången i storlekar upp till 83 tum. (Foto: LG)

Vi ser att den nya C1-serien har fått relativt fina introduktionspriser: flera skärmstorlekar börjar på lägre priser än vad CX-serien gjorde på sin tid. Detta märks särskilt på 77-tumsversionen – LG OLED77C1 – som i år börjar på 46 000 kronor, vilket ska jämföras med 60 000 kronor för 2020-modellen OLED77CX (fast den säljs för i dagsläget till nedsatta priser för nästan hälften så mycket). Nu är det kanske lättare att förverkliga drömmen om en OLED-storskärm 2021?

Att 77-tums OLED börjar på en betydligt lägre prisnivå beror antagligen delvis på att LG även introducerar en större 83-tumsmodell i år (LG OLED83C1). Denna har dock inte dykt upp i prislistorna ännu.

Läs också Snart kommer LG:s nya OLED-TV till butikerna Nytt år, ny TV? LG meddelar att de börjar rulla ut årets nya TV-modeller redan i mars.

Se priser, lagerstatus og mer info fra Prisguiden under.

Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se som leverar prisjämförelser och produktinformation.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen är en lyx-TV Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.
Stranger Things får rumsligt ljud Den fjärde säsongen av Stranger Things kommer strax att låta ännu bättre.
Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Nya QLED-TV-apparater från... Sharp?! Sharp är tillbaka i Norden och presenterar en ny Android TV-serie med QLED-teknik och inbyggt ljud från Harman Kardon!
TCL lanserar 98-tummare till rekordpris Drömmer du om en riktig biograf hemma? TCL slår ett slag för de riktigt stora TV-skärmarna med 98C735.
LG avslöjar ny design-TV En potentiell utmanare till Samsung The Frame?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend