Nyhet

Svenska priser på LG OLED

LG:s nya 2021-modeller har precis börjat dyka upp i butikerna. Kolla in de första priserna här!
forfatter

LG hade stor framgång med förra årets OLED-modeller, och de sista resterna av den utgående modellserien BX och CX säljs numera till riktigt bra priser. Men nu kommer de nya 2021-modellerna!

Ett par av de nya OLED-skärmarna har just dykt upp med pris och lagerstatus hos Ljud & Bilds samarbetspartner Prisjakt.nu.

Svenska priser på LG OLED

Först ut är den nya C1-serien (efterträdaren till CX). Det är NetOnNet som listar de första priserna, vi räknar med att andra återförsäljare som Elgiganten, Power med flera också dyker upp snart.

LG OLED
LG OLED C1 kommer för första gången i storlekar upp till 83 tum. (Foto: LG)

Vi ser att den nya C1-serien har fått relativt fina introduktionspriser: flera skärmstorlekar börjar på lägre priser än vad CX-serien gjorde på sin tid. Detta märks särskilt på 77-tumsversionen – LG OLED77C1 – som i år börjar på 46 000 kronor, vilket ska jämföras med 60 000 kronor för 2020-modellen OLED77CX (fast den säljs för i dagsläget till nedsatta priser för nästan hälften så mycket). Nu är det kanske lättare att förverkliga drömmen om en OLED-storskärm 2021?

Att 77-tums OLED börjar på en betydligt lägre prisnivå beror antagligen delvis på att LG även introducerar en större 83-tumsmodell i år (LG OLED83C1). Denna har dock inte dykt upp i prislistorna ännu.

Snart kommer LG:s nya OLED-TV till butikerna Nytt år, ny TV? LG meddelar att de börjar rulla ut årets nya TV-modeller redan i mars.

Se priser, lagerstatus og mer info fra Prisguiden under.

Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se som leverar prisjämförelser och produktinformation.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *