Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan Samsung The Frame visa konst från Marimekko

Marimekkos ikoniska tryck finns nu i Samsung Art Store.

Skrivet av / 2024-02-01 - 08:10
Nu kan Samsung The Frame visa konst från Marimekko

Samsung inleder nu ett samarbete med det finska designhuset Marimekko. Marimekko är ett finskt livsstilsdesignföretag som grundades 1951, känt för sina originaltryck och färger.

Samarbetet innebär bland annat nya ”Unikko”-mönstrade tillbehörsprodukter till Samsung Galaxy-familjen (telefonskal, Galaxy Buds-skal och klockarmband). Dessutom kommer 40 ikoniska Marimekko-designer att finnas tillgängliga på Samsung Art Store för The Frame.

Här kan du se en Samsung The Frame som visar ett av Marimekkos karakteristiska Unikko-tryck. (Foto: Samsung)
Läs också Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!

Marimekko-konst på The Frame

Samsungs populära ram-TV The Frame är känd för sin praktiska, vardagsrumsvänliga design med utbytbara ramar: När den inte visar TV-innehåll kan skärmen även visa en mängd målningar, fotografier och konstverk, tillgängliga via Samsungs digitala Art Store.

Kollektionen kommer att innehålla ett ”noggrant kurerat” bibliotek med 30 Marimekko-designer och tre säsongsbetonade kollektioner med 12 tryck som roterar under året. Detta gör att ägarna till The Frame kan välja lämplig konst för säsongen.

– Vi på Marimekko har alltid uppskattat ett vackert och glädjefyllt vardagsliv. Vi är glada över vårt nya samarbete med Samsung eftersom det gör våra djärva mönster tillgängliga som accessoarer och konst i hemmet för nya målgrupper. I samarbetet med Samsung är vi även särskilt glada över att fira 60-årsjubileet av Unikko, säger Sanna-Kaisa Niikko, marknadschef på Marimekko.

Konstverken kommer att finnas tillgängliga på The Frame från 1 februari 2024. De kan laddas ner från Samsung Art Store, en prenumerationstjänst som kostar 49 SEK per månad.

Läs också Högtalarversionen av "The Frame" lanseras nu Samsung vill utmana IKEA och Sonos - nu lanserar de sin egen tavelram med ljud.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LG: Våra OLED-TV-apparater är de bästa för film

Lanserar TV med 10 års garanti

Marimekko-mönster på The Frame

Här är Philips TV-modeller 2024

Här är de bästa (och galnaste!) TV-apparaterna vi såg i Las Vegas

Bländande och knivskarp!

Så är Panasonics nya "Fire TV"

Möt nästa generations MiniLED-teknik från Sony.

Är den här teven tillräckligt stor?

Vi tar en titt på LG:s transparenta OLED-TV

Panasonic byter växel med nya OLED-modeller

LG:s nya TV är både trådlös och genomskinlig

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen