Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nytt år – nya träningslöften!

För att lyckas hålla sina nyårslöften gäller det att ta till alla knep. En ny träningsklocka är kanske det du behöver.

Av / 2023-01-11 - 09:00
Nytt år – nya träningslöften!

Nu har Huawei presenterat sin nya smartklocka Watch GT 3 SE som är det senaste tillskottet i Watch GT 3-serien. Klockan är tänkt att passa såväl sport- och fitnessentusiaster som användare som är intresserade av sin hälsa i allmänhet. Design kombinerad med funktionalitet.

Klockan har en högupplöst AMOLED-färgskärm på 43 mm. Skärmen är slitstark och använder Corning Gorilla Glass-skärm, som med hjälp av polymerfiber gör att klockan blir tålig och klarar tuffa utmaningar. Watch GT 3 SE är vattentät till ett djup ner till 50 meter (5ATM) i 10 minuter. Klockan har vidare integrerad teknik som ger utmärkt positionering för alla träningspass och som fungerar med de fem satellitsystemen GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo och QZSS.

Här finns även 100 olika sportlägen, smarta löpplaner och även Huaweis egenutvecklade TruSport-algoritm som är tänkt att ge dig som användare insiktsfulla prestandaanalyser och förslag baserat på olika träningsdata.

Pratar du i sömnen?

Enligt tillverkaren ger Huawei TruSleep 3.0 (även den egenutvecklad) förbättringar och bättre noggrannhet för sömnmätning. Den möjliggör bland annat mätning av sömnkvalitet samtidigt som den också mäter saker som längd på sömnen och tid i olika sömnstadier vilket ska presenteras på ett lättöverskådligt sätt i Huawei Hälsa appen. Dessutom kan smartklockan spela in om du talar i sömnen eller snarkar för att ge dig insikter om dina sömnvanor samt förslag och råd för att förbättra din sömnkvalitet. Klockan kan även mäta saker så som tillexempel din hjärtfrekvens och stressnivå.

Watch GT 3 SE väger 35,6 gram och har en tjocklek på 11 mm. Den finns i färgerna Graphite Black och Wilderness Green och uppges ha 14 dagars batteritid och är kompatibel med både iOS och Android.

Redaktionen har fått löfte om ett test så det kommer…

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT 3 SE finns att köpa nu för 1 990 kronor.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi tränade mer förra året

Cykelträna inomhus med Garmin

Nytt hälsolabb i Europa

Fitbit blir smartare

Tuff klocka för tuffa grabbar

Hybridklocka från Withings

Vidareutvecklade benledningslurar

Uppdatering för Garmin-klockor

Garmins nya smartklockor

Suunto Vertical laddas av solljus

Löpare får Amoled-teknik

Nytt år - ny träningsklocka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen