Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Garmin-uppdatering ger klockorna fler funktioner

Garmin har släppt ny mjukvara som ger nya mätningar, främst för löpare, men även för cyklister.

Av / 2023-06-19 - 14:03
Garmin-uppdatering ger klockorna fler funktioner

Den nya uppdateringen är till för modellerna Enduro 2, epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, Instinct 2 och MARQ (Gen 2). Bland annat får klockorna dessa nya funktioner:

  • Handledsbaserad löpdynamik: Mät löpdynamik; kadens, steglängd, markkontakttid och mer direkt från handleden—utan behov av app eller tillbehör.
  • Belastningsförhållande: Håll koll på belastningsförhållandet på kort och medellång sikt för att se till att träningsutvecklingen ligger på en hälsosam nivå och undvik bakslag.
  • Hinderbanelopp (OCR): Registrera tid som du springer, antal hinder, puls och mer under dina hinderbanelopp och registrera splittider mellan löpning och hinder under tävlingen.
  • Förbättrad acklimatisering: Visa höjdacklimatisering som en procentdel och få insikter om hur kroppen reagerar på den aktuella höjden.
  • Målinriktad anpassad coaching: Få en hel veckas dagliga föreslagna cykelträningspass direkt på din kompatibla smartwatch. Träningspassen anpassas efter din prestation som cyklist och tar hänsyn till kommande evenemang som läggs till i din Garmin Connect-kalender.

Uppdateringen finns tillgänglig nu. Du installerar den genom att slå på automatiska uppdateringar i klockan och synkronisera med Garmin Connect. Eller så kan du uppdatera med Garmin Express-mjukvaran.

Här är en komplett lista över modeller som får uppdateringen.

Läs också:

Garmin Epix (Gen 2)

Smakar det så kostar det

Garmin kan det där med att kombinera smart och träning. Nytillskottet är en premium-multisportklocka som passar dig som har en aktiv livsstil och som älskar äventyr.

Läs hela testet
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HMD Skyline oväntat cool mobil

Youtube hittar låten du nynnar på

Nästa Sony-mobil kan sakna viktig kamerafunktion

OnePlus redo för en kall sommar med heta produkter

Läcka om Google Pixel 9

Slut på ensamrätt för Apple Pay

Flytta fotona från Google till iCloud

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Rulla till toppen