Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Garmin-uppdatering ger klockorna fler funktioner

Garmin har släppt ny mjukvara som ger nya mätningar, främst för löpare, men även för cyklister.

Skrivet av / 2023-06-19 - 14:03
Garmin-uppdatering ger klockorna fler funktioner

Den nya uppdateringen är till för modellerna Enduro 2, epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, Instinct 2 och MARQ (Gen 2). Bland annat får klockorna dessa nya funktioner:

  • Handledsbaserad löpdynamik: Mät löpdynamik; kadens, steglängd, markkontakttid och mer direkt från handleden—utan behov av app eller tillbehör.
  • Belastningsförhållande: Håll koll på belastningsförhållandet på kort och medellång sikt för att se till att träningsutvecklingen ligger på en hälsosam nivå och undvik bakslag.
  • Hinderbanelopp (OCR): Registrera tid som du springer, antal hinder, puls och mer under dina hinderbanelopp och registrera splittider mellan löpning och hinder under tävlingen.
  • Förbättrad acklimatisering: Visa höjdacklimatisering som en procentdel och få insikter om hur kroppen reagerar på den aktuella höjden.
  • Målinriktad anpassad coaching: Få en hel veckas dagliga föreslagna cykelträningspass direkt på din kompatibla smartwatch. Träningspassen anpassas efter din prestation som cyklist och tar hänsyn till kommande evenemang som läggs till i din Garmin Connect-kalender.

Uppdateringen finns tillgänglig nu. Du installerar den genom att slå på automatiska uppdateringar i klockan och synkronisera med Garmin Connect. Eller så kan du uppdatera med Garmin Express-mjukvaran.

Här är en komplett lista över modeller som får uppdateringen.

Läs också:

Garmin Epix (Gen 2)

Smakar det så kostar det

Garmin kan det där med att kombinera smart och träning. Nytillskottet är en premium-multisportklocka som passar dig som har en aktiv livsstil och som älskar äventyr.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsung läcker nästa Galaxy

Xiaomi vill göra din hälsa smart

Nya Xiaomi 13T-serien

Garmin-klocka för aktiv livsstil

Nu släpps iOS 17

Tidig död för Surface Duo

Rulla till toppen