Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nu är Creatives benledningslurar justerbara

Creative har presenterat nya medlemmar i benkonduktionsserien Creative Outlier Free, som nu har justerbara omvandlare och finns i fler färger.

Av / 2023-07-15 - 09:00
Nu är Creatives benledningslurar justerbara

De nya hörlurarna Creative Outlier Free+ och Creative Outlier Free Pro+ bygger vidare på sina föregångare Outlier Free och Outlier Free Pro, och anges leverera en förbättrad lyssningsupplevelse i och med att de försetts med justerbara omvandlare som anpassar sig efter bärarens öronkonturer.

Förutom justerbarheten är en nyhet att lurarna nu finns i fler färger. Free finns i grått medan nya Free+ finns i grått/svart samt grått/limegrönt, Free Pro finns i mörkblått medan nya Free Pro+ finns i mörkblått/svart och mörkblått/orange.

Läs också Fokus på rörelse En hörlur med benledningsteknik speciellt utformad för att hänga med på träningen. Kan det vara något att lägga pengarna på?

Precis som tidigare generation är den enklare modellen IPX5-klassad (vilket innebär att den klarar svett och lite regn) medan Pro-modellen är IPX8-klassad (och klarar att vistas en och en halv meter under vattenytan i 40 minuter, dock inte i saltvatten). Pro-modellen har dessutom inbyggd MP3-spelare med 8GB minne – med stöd för filformaten MP3, FLAC, WAV och APE (WMA stöds inte).

Båda modellerna har Bluetooth 5.3-anslutning, och kan paras ihop med två Bluetoothenheter samtidigt, och upp till 10 timmars batteritid.

Creatives Outlier Free-serie använder benledningsteknik för att överföra ljud direkt till innerörat via vibrationer genom dina kindben. Foto: Creative

Miniversion kommer snart

Creative meddelar att de kommer lansera en miniversion av benkonduktionshörlurarna, som riktar sig till äldre barn och tonåringar, i augusti 2023.

Multipoint sharing innebär att hörlurarna kan paras ihop med två Bluetoothenheter samtidigt. Foto: Creative

Pris och tillgänglighet

Både modellerna är tillgängliga nu och priserna är 99,99 EUR för Creative Outlier Free+ och 129,99 EUR för Creative Outlier Free Pro+.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den ultimata dykklockan för ditt nästa äventyr

Nya sportproppar från Shokz

Avancerade hälso- och träningsfunktioner från Huawei

Träningsnytt för kvinnor

Vi tränade mer förra året

Cykelträna inomhus med Garmin

Nytt hälsolabb i Europa

Fitbit blir smartare

Tuff klocka för tuffa grabbar

Hybridklocka från Withings

Vidareutvecklade benledningslurar

Uppdatering för Garmin-klockor

Rulla till toppen